Honnan indult a népszerű Ne pánikolj, sportolj! nevű közösségi oldal szerzője? A Nők Lapja 2021/3. számának cikke.

Tamás Ritát legtöbben a Ne pánikolj, sportolj! nevű közösségi oldal szerzőjeként ismerik. Hiteles képviselője és hirdetője annak, hogy a mozgás, az egészséges életmód valódi csodákra képes. Ennél azonban sokkal többet tanulhatunk tőle.

Amikor a cikk miatt hívom, kicsit hezitál, azt mondja, beszélt már eleget a pánikbetegségéről. Nem akarja megtagadni, ezért írta a könyvét is, mert rengeteg érdeklődő üzenetet kapott, hogy tényleg meggyógyult-e. Igen, tényleg kijött belőle, de évekbe telt, mire eljutott idáig.

A baj nem jár egyedül 

Szorongó gyerek volt, majd szorongó kamasz. Huszonhárom évesen sportújságíróként dolgozott, amikor az első súlyos pánikrohamát követően mentő vitte kórházba, majd egy hónapot töltött a pszichiátrián. Hosszú volt az út, mire a vékonyka, beesett vállú, bizonytalan lányból a mai pattogó izompacsirta lett. A kollégái, akik végigkövették a személyiségváltozást, rávették, írja meg a tapasztalatait. Akkoriban nagyon nehéz élethelyzetben volt, és nem gondolta, hogy a története mások számára érdekes vagy tanulságos lehet, mégis belefogott.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen hatással volt rá, hogy elkezdte az oldalt?
Mikor tért vissza a sporthoz?
Miért nem érdeklik a konvenciók?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .