A Nők Lapja 2020/50. számának Egészség rovata.

Ez a tél más, mint a korábbiak, ugyanis a jól ismert nátha, influenza mellett súlyos veszélyt jelent a koronavírus-fertőzés is. Érdemes egészségvédő tápanyagokkal felvértezni az immunrendszert, hogy megvédje a szervezetet a vírusok támadásától.

A változatos étrend biztosítja a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, probiotikumokat.

Életmódajánlások

– Számos tanulmány igazolta, hogy az egészséges, növényi alapú étrend javítja az immunfunkciókat – állítja dr. Kuklis Eszter orvos, természetgyógyász. – A gyümölcsökben, zöldségekben, teljes kiőrlésű gabonafélékben, hüvelyesekben és magvakban több ezer olyan anyag található, amelyek védenek a fertőzésektől. De az étel, amit megeszünk, kihat a hangulatvilágunkra is. Ez a bélrendszerünkben található baktériumflórával áll összefüggésben.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több hasznos tanács a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!