Mit tett le az asztalra? A Nők Lapja 2020/47. számának Világ rovata.

Jennifer Aniston tavaly regisztrált az Instagramra, és alig több mint öt óra alatt szerzett egymillió követőt. Akkor mindenki azt hitte, ezt a rekordot képtelenség megdönteni. Néhány hete azonban jött David Attenborough, és játszi könnyedséggel megelőzte a színésznőt. A 94 éves természettudós megingathatatlan tekintély, töretlen sikere és hiteles személyisége reményt adhat a legsötétebb pillanatokban.

Legújabb munkáját, az Egy élet a bolygónkon című dokumentumfilmet október elején mutatta be a Netflix. A beharangozóban elmondja, hogy a Föld a pusztulás felé tart, ami – lássuk be – nem tűnik könnyed, szórakoztató felvezetőnek. Ennek ellenére a premier óta mindenki erről a filmről beszél a tudósoktól kezdve a civileken át a magyar valóságshow-hősökig. David Attenborough-ra hetven éve figyel a világ, róla mégis keveset tudunk. Ennek legfőbb oka, hogy hiába van reflektorfényben, mindig sikerült saját személye helyett az ügyet fontossá tennie. Ez az ügy pedig a bolygónk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
A természettudós élete + 10 érdekesség róla.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .