Méltóság, harmonikus kapcsolat, szobabicikli... A Nők Lapja 2020/44. számának interjúja.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
Apósom, aki igazi erős, talpig becsületes, klassz férfi volt, mondta lassan negyven éve, hogy „az ember, mindig és minden körülmények között őrizze meg a méltóságát”. Tanácsa örök érvényű igazságként megmaradt bennem. Ismert emberként a sok jó mellett érnek bántások is, lehet ránk bármit mondani, az emberi méltóságomból nem engedek.

2. A legjobb dolog, amit 30 ezer forint alatt vett?
Őszintén szólva keveset vásárolok mostanában, boltba is ritkán járok, de a múltkor megláttam és megvettem a csemegében egy egyszerű főtt-tojás-szeletelőt. Nagyon megörültem neki, mert a miénk épp tönkrement.

3. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
A gerincsérvműtétem után sokat kellett pihennem. Gyuri nagyon vigyázott rám, rengeteget segített, ugyanakkor aggódott értem, ezért természetes gyógymódokat is keresett. Így talált rá egy egzotikus gyógynövénykapszulára. Utánanéztem, és kiderült, a benne lévő különféle anyagoknak más-más hatásuk van, amellett, hogy csillapítják a fájdalmat, regenerálják a szöveteket, az ízületeket és a csontokat. Tehát a felépülés alatt a természet csodás hatóanyagairól tanultam legtöbbet, a férjemnek köszönhetően.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!