A kalaphoz sosincs késő! – Judith Boyd, az egyik legidősebb divatinfluenszer

Hogyan lesz valakiből divatinfluenszer hatvanon túl? A Nők Lapja 2020/27. számának Világ rovata.

A hetvenhét éves Judith Boyd tíz évvel ezelőtt úgy döntött, divatinfluenszer lesz, és a rákkal küzdő férje segített neki elindítani saját blogját. A denveri özvegyasszony, aki időközben elhunyt párja emlékére folytatja a blogolást, meggyőződéssel vallja: a jó ízlés és a stílusos megjelenés nem életkor kérdése.

Judith Boyd a Colorado állambeli Denverből mindig is érdeklődött a divat iránt, és különösen vonzódott a kalapokhoz, az viszont egy ideje már zavarta, hogy kevés nőt látott a saját korosztályából a női magazinok modelljei között. Ezért indította el 2010-ben divatblogját, a Style Crone-t férje, Nelson segítségével, öt évvel azután, hogy a férfit rákkal diagnosztizálták.
Mindössze kilenc hónapra rá, hogy a blog elindult, Nelson meghalt, Judith pedig megfogadta, hogy férje emlékére sikerre viszi közös projektjüket, és be is tartotta fogadalmát, olyannyira, hogy számtalan profi modellmunkával is megbízták már a blog hatására. A csinos özvegyasszony sikerrel vette fel a küzdelmet az életkori diszkriminációval szemben, és saját példájával bizonyítja, hogy egy nő bármely életkorban lehet divatikon.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Miért szereti a blogolást?
Honnan ered a blogja neve?
Hogyan viszonyul a negatív kommentekhez?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .