V. Kulcsár Ildikó jól ismert rovata a Nők Lapja 2020/22. számából.

Igen, kedves Olvasó, szeretném meghívni egy kávéra és egy jó beszélgetésre! Minden ember élete regény – közhely, de van benne igazság –, ezért keresek olyan partnereket, akik a hétköznapok harcait vívják, és a sorsuk furcsa, szép vagy drámai.

Felhatalmazást kaptam, hogy megírjam: a harminchét éves Dóra pánikba esett az első találkozásunk után, mert a barátnői szerint a volt férje megtorolja majd a cikket, és nagyhatalmú ügyvédként eléri, hogy kirúgják az állásából, és ne legyen jövője a szülővárosában.
– Akkor leszünk ügyvédek, orvosok, tanárok, ha átvesszük a diplománkat, amiért alaposan megdolgoztunk. A férjed, azt mondod, két évet sem végzett el a jogi egyetemen. Hol itt az ügyvéd? – értetlenkedtem, mire ő felnevetett, aztán rezignáltan elmagyarázta, a kérészéletű házassága idején állandóan ködösített, hogy palástolja Zoltán zavaros ügyeit, és a barátnőinek sem mondta el, hogy a párja jogi végzettsége is hazugság.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Újabb elgondolkodtató emberi történetet ismerhettek meg.
Próbáld ki most kedvezményesen!