Padtársak voltak az általánosban, de csak húsz év szünet után találtak egymásra. A thaiföldi esküvői ruha történetéről, mozgalmas házasságukról és a fehér zoknis amerikaiakról a szókimondó televíziós újságíró feleség szókimondó férje mesél.

– Kriszta milyen volt gyerekként?
– Ugyanolyan, mint most, csak kevésbé volt középkorú nő, annak mindenféle vonzatával. Úgy nézett ki, mint egy kisfiú. Csúfoltam is érte. Moncsicsija volt, arra emlékszem, de ez volt az egyetlen nőies benne. Állandóan ő akart a vezér lenni. Egy zebegényi osztálykiránduláson például befutott fürdőruhában a csalánosba, csak hogy felhívja magára a figyelmet. Teljesen véletlenül közel volt egymás mellett a telkünk a Balatonnál. Ment a szokásos kempingbiciklis haverkodás, de soha nem gondoltam Krisztára lányként.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Balassa János feleségéről, Hadas Krisztáról mesélt nekünk az általános iskolai emlékektől kezdve egészen a thai esküvői ruháig, és a nyugdíjas éveikre vonatkozó tervekig.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .