Morzsák a Szent György-hegyről – Történetek búzából és lélekből

Riport Kisapátiból a Búzalelke kézműves pékségből.

A déli harangszóval nyitunk! – mondja Kovács Beáta a forró kemence előtt felnézve. Bea zenetanárból lett pék, miután öt éve Budapestről a Szent György-hegyre költözött, hogy lisztből, vízből és sóból egy új világot teremtsen magának.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő mindössze havonta 1490 forintért.
Ízelítő a cikk tartalmából
Olvass tovább, ha szeretnéd részletesebben megismerni Kovács Beáta pék történetét.
Próbáld ki most!
Az előfizetésed egy regisztrációval egybekötött bankkártyás fizetés után azonnal elindul.
Mindössze pár kattintás, és hozzáférhetsz ehhez a tartalomhoz. Ha van már előfizetésed, lépj be .