csillagjegy

3 csillagjegy, aki előtt új lehetőségek nyílnak meg a héten

Ha megnyitják szívüket, a sors örömteli meglepetéseket tartogathat a számukra.

Korábban már írtunk róla, hogy az évszakot a retrográd bolygók uralják, ami annyit tesz, hogy a Földről nézve a legtöbb bolygó mintha hátrálva mozogna, visszafelé haladna. Ez a fajta mozgás arra késztet bennünket, hogy befelé forduljunk és összpontosítsunk a részletekre, hagyjunk teret az univerzumnak, hogy kiterjessze varázsát életünkre. Az alábbi három csillagjegynek azonban ehhez nincs szüksége különösebb erőfeszítésekre, az elkövetkezendő napokban enélkül is új lehetőségekkel ajándékozza meg őket a sors, és csak rajtuk áll, befogadják-e szívükbe a különleges élményeket. 

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülöttjei független, racionális, mégis laza személyiségek, mely tulajdonságokat hamarosan kamatoztathatják is, ugyanis a közeljövő váratlan utazást tartogat a számukra. Ezt természetesen értelmezheti valóságos és belső, szellemi utazásként is, mindenesetre egy dolog biztos: olyan útról van szó, melyet már régóta várt, így semmi sem ronthatja el a kedvét a napokban. Nincs más teendője, mint engedni, hogy a világ ámulatba ejtse, elvégre szívének egy régóta dédelgetett vágya válik valóra. Ügyeljen a tudatosságra, hogy meglovagolja az élet adta hullámokat, használja ki elhivatottságát, bátran fogalmazza meg a jövővel kapcsolatos kívánságait és álmait, mert odafentről is az kap egyértelmű útmutatást, aki tisztában van céljaival. 

Nyilas

Az optimista, kalandvágyó és szenvedélyes Nyilas dönthet úgy a héten, hogy végre megvalósítja, amire a a lelke mélyén vágyik, ugyanis az univerzum energiái ezúttal valóban mögé csoportosulnak. Érzelmi életében pozitív változások indulnak meg, a sors hosszú idő után úgy dönt, itt az ideje meghallgatni régóta hangoztatott kéréseit, és megbontani az összekuszálódott szálakat, ám olykor az égieknek is elkélhet a segítség. Fontos, hogy a héten a jövőjére összpontosítson, írja össze pontosan terveit, szánjon időt az öngondoskodásra, különösen, mivel fő horgonya a Nappal szemközti Neptunusz bolygó lesz, melynek befolyása épp nehézségei feloldásához segíti hozzá. Ideje, hogy a Nyilas megengedje magának az örömszerzés lehetőségeit, és ne korlátozza tovább a benne szunnyadó belső gyermeket.

Bak

A szorgalmas, kitartó, felelősségteljes Bak jegy szülöttje a szerelemben jut támogató energiához a héten. Amennyiben egyedülálló, akkor ezt az odaadást egy romantikus rituáléhoz is felhasználhatja, ha pedig párkapcsolatban él, akkor a szabadban töltsön közös időt kedvesével. Egy gyermekkort idéző vidámparki kirándulás, egy nosztalgikus csemege a helyi cukorárusnál vagy egy séta a parkban – az univerzum hozzájárulásával ehhez hasonló idilli pillanatokat teremthet. A Holddal szemközti Plútó a keze alá dolgozik, emiatt introvertáltnak érezheti magát, ám ennek nem kell most gátat szabni, az a jó, ha a Bak hagyja áramolni az ajándékba kapott, tiszta érzelmeket. Érdemes megállni egy pillanatra, és hálát adni a nap végén.

Kiemelt kép: Canva