Nagy szerencséjük lehet a következő hetekben – feltéve, hogy ügyesen keverik a lapjaikat!

Mivel a hónapot Jupiter retrográddal indítjuk, mindannyian kicsit lehangoltabbnak érezhetjük magunkat a megszokottnál – az alábbi csillagjegyek szülöttei viszont, amennyiben képesek befogadni a jó energiákat, az évük egyik legszebb időszakát élhetik meg.

szeptember horoszkóp csillagjegy

Fotó: Canva

Lássuk, mely csillagjegyek számára lesz különösen boldog az idei szeptember!

Kos

Nehezen indul a hét, ugyanis túl sok minden jár most a fejedben ahhoz, hogy mások problémáival foglalkozz, jóllehet sokan épp ezt követelik tőled. Eleged van már a családodból és a munkádból is, és ez borzasztóan lelombozhat – azonban vedd észre az ebben rejlő lehetőségeket is! Ez az időszak különösen alkalmas arra, hogy eldöntsd, mivel és kivel akarod tölteni az év hátralevő részét. Amennyiben jó döntést hozol, 2023 utolsó hónapjai különösen nagy boldogságban telhetnek számodra, és ebben nagy szerepe lesz egy új munkahelyi kapcsolatnak. Vigyázz azonban, kivel osztod meg terveidet: az egyik barátod nem az, aminek mutatja magát!
A hónap második felében a magánéleted szárnyalni fog, a családod pedig szinte elhalmoz majd a szeretetével! Amennyiben van párod, vele szintet léphet a kapcsolatotok, ha pedig szingli Kos vagy, több fronton is ostromolhatnak majd a hódolók – csak győzd szusszal a randikat!

Ikrek

Mégis ki találta ki azt a badarságot, hogy „teher alatt nő a pálma”?! Szegény Ikrek, olyan nagy nyomás nehezedik most a vállaidra, hogy legszívesebben elbújnál az egész világ elől, bekuckóznál egy apró, eldugott, erdei kunyhóba, és elő sem dugnád az orrod tavaszig! Megeshet, hogy

a benned munkálkodó feszültség miatt összeugrasz egy hozzád egyébként nagyon közel álló családtaggal

– ha viszont mindketten elég nyitottak vagytok a fejlődésre, ez a kis nézeteltérés pozitív változásokat hozhat az életetekbe!
Olyan, rég megoldatlan problémák végére tehettek pontot, melyek régóta nyomták mindkettőtök lelkét, csak épp nem mertétek szóvá tenni őket a másik előtt. A hirtelen vita eredményeképp kapcsolatotok megerősödhet és elmélyülhet – feltéve, hogy mindketten igyekeztek óvatosan megfogalmazni a panaszaitokat.
Nem akarjuk elkiabálni, de, ha szingli vagy, kedves Ikrek, szeptemberben elég nagy valószínűséggel megtalálhatod a lelki társadat – ugyanakkor nem érdemes azonnal fejest ugranod egy új kapcsolatba! Jobban teszed, ha némi időt szánsz az ismerkedésre. Amennyiben párkapcsolatban élsz, itt lehet az ideje, hogy még komolyabbra fordítsd a viszonyt!

Rák

Óriási kihívás lesz számodra a hónap első felében, hogy megbékélj a saját esendőségeddel. Amennyiben képes leszel megbocsátani magadnak, és emelt fővel tovább lépni, rájöhetsz, hogy mindennek pontosan így kellett történnie. Utólag mindig okosabb az ember – de tedd a szívedre a kezed: valójában most sem cselekednél másképp.
Döntésed eredményeként, bár elsőre ez nem így fog tűnni, felszállópályára kerülhet az életed, és bár emiatt sokan irigykedni fognak rád, fontos, hogy emlékeztesd magad: az élet nem népszerűségi verseny. Bármi is történjék, az igaz barátaid tűzön-vízen át fogják a kezed – és ezt szeptemberben be is fogják bizonyítani.
A családod ugyanígy végig melletted fog állni, és ha van párod, vele is elmélyülhet a kapcsolatotok az új helyzetnek köszönhetően. Amennyiben szingli vagy, szeptemberben olyasvalakivel találkozhatsz, aki vonzó külsején túl értékrendjében is passzol hozzád. Járj nyitott szemmel!

Kiemelt kép: Getty Images