Végre tényleg itt a nyár, a hőmérséklet emelkedik, az ember szíve pedig egyre inkább szomjazza a romantikát.

Szabadság, szerelem! E kettő kell nekünk, főleg nyáron, nem igaz? Lássuk, melyik az a három csillagjegy, akinek ez a nyár és az idei nyári vakáció kalandot, szerelmet, vagy épp párkapcsolati hullámhegyet hozhat.

Oroszlán

Köztudott, hogy a csillagjegy szülöttei testileg és lelkileg is nyáron vannak a legjobb formában. Ilyenkor szinte ragyognak, és ezt más is észreveszi. Az oroszlánok a nyári szezon abszolút főszereplői, a nyári időszak legforróbb napjaira eső születésnapjuk pedig csak az egyik oka a jelenségnek. Van itt még más is, ami miatt szinte biztos, hogy az idei vakáció szerelmet,

vagy meglévő kapcsolatuk fellobbanását hozza el a számukra.

A nyár folyamán a Jupiter annyi szépséget hoz ennek a csillagjegynek, hogy annak szülöttei valaki olyannal ismerkedhetnek meg, aki fenekestől felforgat körülöttük mindent, és nagy változások elindítója lesz. Könnyen lehet, hogy új romantikus partnerük egyáltalán nem hasonlít majd azokhoz, akiket egyébként a zsánerüknek gondoltak, mint ahogy az is valószínű, hogy a nyári románcból hosszú távú kapcsolat is kialakulhat.

csillaghullás nyári este

Te kit kívánnál magad mellé? (Fotó: Getty Images)

Mérleg

Ez a nyár rengeteg szépséget hozhat ennek a csillagjegynek, különösen, ami a párkapcsolatokat illeti, hiszen a bolygómozgások általános növekedést, kiteljesedést hoznak magukkal, különösen nyár közepétől. A mérleg ezekben a hetekben mágnesként vonzza a csodálókat, udvarlókat és barátokat, úgyhogy itt az ideje, hogy manifesztálják is azt a kapcsolatot, amire mindig is vártak.

Ez az időszak arra is nagyon alkalmas, hogy kicsit rendbe szedjék gondolataikat, és maguk mögött hagyják az örökös kétkedést is. A partner, aki ebben az időszakban rájuk talál majd, elfogadó lesz, ezért nem kell amiatt aggódniuk, hogy túl soknak bizonyulnak. Azok a romantikus partnerek, akikkel a mérleg jegyűek a következő időszakban ismerkednek majd meg, képesek lesznek kezelni hullámvölgyeiket, és a bennük rejlő kettősséget kifejezetten szexinek találják majd.

Nyilas

Nos, ha valamelyik csillagjegynek igazán forró lesz ez a nyár, az a Nyilas. Persze meg sem lepődünk, hogy ez a kicsit vad, szenvedélyes és szabad csillagjegy igazán csintalan lesz. Azonnal, ahogy berobban a nyár, egyre oldottabb lesz a hangulata. A csillagjegy szülöttei az elkövetkező hetekben kifejezetten flörtölős hangulatban lesznek, de ha kis romantikára vágynak, akkor is

biztos, hogy meg fogják találni a számításukat.

A csillagok arra intik őket, hogy nyitott szívvel ugorjanak fejest a nyárba, és a szokásos cinizmus helyett engedjék meg maguknak, hogy néha hibázzanak, vagy hogy ne csak a tökéletesség legyen elfogadható a számukra. Ha szabadok, miért is ne mondhatnának igent a kalandokra anélkül, hogy a messzi jövőt kezdenék latolgatni? 

Kiemelt kép: Getty Images