3 csillagjegy, aki számára új élet kezdődik 2023 nyarán

Nem az univerzumon fog múlni, hogy eme jegy szülöttei számára fantasztikus lesz-e a nyár.

Készen állsz minden idők legjobb nyarára 2023-ban? Van három csillagjegy, aki számára egészen biztos az lesz (ha más nem, visszagondolva), mert új élet vár rájuk.

Oroszlán

Az extrovertált Oroszlán számára minden esély megvan arra, hogy pozitív irányba fejlődjön 2023 nyarán. A Jupiter továbbra is a karrierjük házán halad át, a lehető legjobb módon biztosítva számukra a vágyott rivaldafényt. Minél inkább hajlandók kitenni magukat a nyilvánosság elé, annál több dicsőséget aratnak. Potenciális karrierépítés, munkahelyi utazások, új munkalehetőségek és általános szakmai sikerek kerülnek most képbe.

Június 19-én a Jupiter-Szaturnusz szextil lehetővé teszi számukra, hogy a megfelelő lehetőségeket válasszák. A július 4-i telihold a Bak jegyében áll majd, és ez is arra motivál majd, hogy az esetleg Oroszlán újrakezdje a karrierjét, és ezzel elkezdődjön egy új élet a számukra. A jegy szülöttei hallgassanak most nagyon figyelmesen az intuíciójukra! Bizony, érdemes lehet most proaktív módon megpályázni álmaik állását. Nem az univerzum energiáin fog múlni, hogy sikerül-e a váltás.

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika forró nyárnak nézhet elébe, és nem (csak) meteorológiai szempontból. A jegy szülöttei magabiztosnak és ragyogónak érzik majd magukat, ugyanis az identitásukat erősítő hatások uralkodnak majd  fölöttük. A Jupiter halad át a csillagjegyen, ez a tranzit pedig optimizmussal és proaktív hozzáállással tölti el őket, a jövő felé tekintenek majd, maguk mögött tudják hagyni a múltat, és ezzel elindulhatnak az új élet felé. A következő hónapok nagyon romantikusak és szenvedélyesek lesznek. Amennyiben a csillagjegy szülöttei nyitottak egy új kapcsolatra, muszáj lesz megnyitni a szívüket is, és felvállani sebezhetőségüket. A Bikáknak ugyanis most nem szabad félniük a szerelmi csalódástól, a csillagok azon lesznek, hogy minden rendben legyen.

Bak

A nyári napforduló nem csak egy új évszakot vagy fejezetet jelent a Bak számára, hanem azt is, hogy a magabiztos Nap az ő jegyükbe és önképzónájukba lép, ami lehetőséget teremt arra, hogy régóta dédelgetett álmaikat konkretizálják és valóra váltsák, hogy ezzel egy új élet vegye kezdetét. Ha időt szán az elvarratlan szálak elvarrására, az megalapozza a későbbi sikereket. Az elszánt Bakokra is jó hatással lesz a július 4-i erős telihold energiája. Eme földjegy szülötteit a csillagok energiái sok sikerrel áldják meg a munka terén a következő hetekben. Augusztusban pedig a Bakok hihetetlen állásajánlatnak örülhetnek – a kishitűségnek most nem szabad helyet adni, hinni kell magukban, képességeikben és tapasztalataikban.

Kiemelt kép: Getty Images