Milyen problémával küzdesz? Ezt az angyalt hívd segítségül!

Korábban már írtunk arról, hogy melyik csillagjegyre melyik arkangyal vigyáz, de akár zodiákustól függetlenül is kérhetitek az angyali segítők közreműködését.

angyal2

Már megint eltűnt valami

Nincs annál idegőrlőbb, mint amikor az ember keres valamit, de nem találja. Mihály vagy Camael arkangyal azonban tud ebben segíteni. Előbbi kifejezetten az elveszett tárgyak „szakértője”, míg utóbbi a kallódó tárgyak újraegyesítéséért felel. Csupán egyetlen esetben nem tudnak segítséget nyújtani: ha az adott elem már megszolgálta az idejét nálatok, és most máshol van szükség rá.

Amikor el kell engedni

Az elengedés nehéz, sőt, sokszor fájdalmas dolog, de Káli istennő, aki több mint egy angyal, segíthet a lezárásban és abban, hogy erősek maradjatok – pusztán kérnetek kell. Általa megláthatjátok az igazságot, új szokásokra és célokra tehettek szert, sőt, Káli segít az átmenet könnyebb megélésében is.

A biztonságos utazás szakértője

Utazni készültök? Netán szeretnétek elkerülni a dugót, mert fontos megjelenésetek van? Ha zökkenőmentes útra vágytok, akkor Rafael arkangyal segítségét kérjétek! Nem csak arról gondoskodik, hogy minden simán menjen – ez például egy repülőút során fontos lehet – hanem arról is, hogy kényelmesen teljen a repülőn, hajón, buszon, vonaton, netán autóban töltött idő.

Az ártatlanok védelmezője

Amennyiben kisgyerek vagy házi kedvenc egészsége miatt aggódtok, akkor Gábriel arkangyalhoz érdemes fordulni. Betegség esetén, illetve változásokkal teli időszakban az ő békés és pozitív kisugárzásából erőt meríthettek. Sőt, ha a várandósság alatt útmutatásra van szükségetek, azt is kérhettek tőle.

A megvilágosodás útján

Fontos vizsgák, megbeszélések, esetleg üzleti találkozók során fontos az éleslátás – ebben Uriel arkangyal tud segíteni. Tisztán tartja az elmét, és megóv a stressztől, mindemellett a kommunikációs és problémamegoldó képességeket is hatékonyabbá teszi.

Pénzes percek

Pénzügyekkel kapcsolatos problémák esetén Ariel arkangyalhoz érdemes fordulni. Ha nem fizettek ki benneteket, ő segíthet a behajtásban, ahogyan a pénz megtartásában is, ha esetleg könnyedén szórjátok a megkeresett vagyont. Tulajdonképpen bevonzza a bőséget az otthonotokba, amiért időről-időre érdemes köszönetet mondani neki.

Nem Cupido, annál jobb!

Minden, ami párkapcsolatot érinti, Raguel arkangyal „szakterülete”. Ő segít a harmónia kialakításában, az új szerelem megtalálásában, a bizalom újjáépítésében – ha éppen arra van szükség –, illetve az igazság megismerésében is. Fontos szerepe van emellett a békésebb és simább kommunikáció megteremtésében, vagyis vita esetén szintén őt érdemes megszólítani.

A legjobb szorongásoldó

Aggodalom és szorongás jellemzi a napotokat? Jophiel és Mihály arkangyal oldhatják a feszültséget, hiszen előbbi a vigasz megtalálásában, utóbbi a problémák gyökerének feltárásban játszik szerepet. Ketten együtt enyhítik a gondokat, vagy legalábbis erőt adnak, hogy kitartsatok. Itt megemlítenénk azonban a negatív gondolatok elleni védelmet is – Mihály arkangyal segítségével pajzsot képezhettek az ilyen benyomások ellen.

Amikor elakad a diéta

A fogyókúra során a kitartás a legnagyobb erőpróba, de Rafael arkangyal segítségével motiváltabbá válhattok. Ő ugyanis ösztönöz és erősíti az önbecsülést, ami ilyenkor a legfontosabb.

A türelem intuíciót terem

Mindenkivel megesik, hogy elfogy a türelme és úgy érzi, képtelen másokkal szemben empatikusan viselkedni. Ilyenkor érdemes Haniel arkangyalért kiáltani, mert azzal, hogy erősíti a természetes intuíciót, fogékonyabbá tesz mások lelki állapotának felmérésére.

 

Szöveg: D.A.

Forrás: foreverconscious.com

Fotó: Thinkstock