konyha
Készítsünk tésztát otthon! Sonkás, krémsajtos tortellini
Ha szeretitek a kihívásokat és készítenétek egy viszonylag egyszerű házi tésztát, akkor itt az alkalom! Mindössze néhány hozzávalóból isteni tortellinit alkothattok! Mi sonkával és krémsajttal ajánljuk, de szinte bármilyen alapanyaggal betölthetitek és felturbózhatjátok a tésztadarabokat.
Nők Lapja1 perc
Főszerepben a tészta a Nők Lapja Konyha augusztusi számában
Mi az? Gyorsan elkészíthető, ezerféleképpen variálható, minden szekrényben lapul belőle legalább egy csomaggal, ráadásul édesen és sósan is fogyasztható? Hát persze, hogy a tészta! Augusztusi számunkban ezt az egyszerű, mégis izgalmasan elkészíthető alapanyagot helyeztük a középpontba. Tartsatok velünk a spagetti, a penne, a szélesmetélt, a farfalle, a fusilli, a gnocchi és a házi verziók világába!
Nők Lapja2 perc
Különleges illatok egy üvegben: levendulás őszibaracklekvár
Szeretitek a teli kamrapolc látványát? Szívesen idézitek fel a nyár ízeit a hűvösebb évszakokban? Ha a válasz igen, akkor ideje belevágni a lekvárfőzésbe! Mi pedig egy izgalmas levendulás őszibarackos receptet ajánlunk hozzá:
Nők Lapja1 perc
Sertésszűz cukkinivel, gombával és színes paradicsommal
Egy könnyű, egészséges és nagyon színes fogás receptjét osztjuk meg veletek a júliusi Nők Lapja Konyha magazinból. Ajánljuk ezt az ételt a diétázóknak, az egészséges étrend híveinek és persze mindenkinek, aki szereti a zöldséges menüket.
Nők Lapja1 perc