Van 3 csillagjegy, aki számára nagyon nehéz az idei június – és mivel még tart a hónap, még mindig lehet lejjebb. De közel van már a fény az alagút végén!

Ez a hónap nem mindenki számára egyszerű. Vannak csillagjegyek, akiknek nagyszerűen alakult, és vannak, akik számára nagyon nehéz – és mivel még tart, rossz hír, hogy még mindig van lejjebb… De aggodalomra semmi ok, a végén úgyis minden rendbe fog jönni – még akkor is, ha most épp esélytelennek érzed ezt.

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor nem véletlenül érezheted úgy, hogy idén júniusban mélypontra kerültél…

1. Ikrek (május 21. – június 20.)

Lehet, hogy úgy érzed, mélypontra kerültél, viszont nézd a jó oldalát: ez azt jelenti, hogy innen nincs más út, csak felfelé. Ne hagyd magad belesodródni az önsajnálatba! Ha úgy is érzed, hogy ez életed legrosszabb időszaka, tanulni mindenképpen tudsz belőle:

ha mást nem is, legalább azt, hogy valamin változtatnod kell.

Tudod, hogy ki kell zárnod bizonyos embereket az életedből, esetleg változtatnod kell a napirendeden, vagy fel kell hagynod bizonyos rossz szokásaiddal. Ezek a felismerések újfajta szabadságérzethez vezethetnek. Megérdemled, hogy szeressenek, hogy megbecsülve és sikeresnek érezd magad, és most már csak idő kérdése, hogy ez valóban meg is történjen.

3-csillagjegy-junius-melypont

Vannak csillagjegyek, akiknek a párkapcsolata kerül mélypontra júniusban (Fotó: Getty Images)

2. Rák (június 21. – július 22.)

A Rák csillagjegyűek számára kifejezetten a szerelmi kapcsolatok terén lehet megterhelő ez az időszak. A Rák úgy érezheti, hogy nem értékelik, hogy egyedül cipeli a kapcsolat terheit, miközben a partnere passzív marad. A stressz enyhítéséhez elengedhetetlen a világos kommunikáció és a feladatok egyenlő elosztása.

Pénzügyi szempontból sem rózsás a helyzet,

így a jelentős veszteségek elkerülése érdekében továbbra sem érdemes kockázatos befektetéseket tenned. Sajnos szakmai szempontból sem most jutnak a csúcsra a Rákok, munkahelyi változások, sőt, akár elbocsátás is előfordulhat. De ha Rák vagy, tartsd észben, hogy bár kezdetben ezek a változások felzaklatnak, végül nagyobb stabilitáshoz és jobb lehetőségekhez vezethetnek. Ha úgy érzed, a negatív spirál depressziót vagy a szorongást vált ki belőled, érdemes szakembert felkeresned!

5 gyakori hiba, amit a horoszkóp olvasásakor elkövetünk

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok szintén a kapcsolataikban ütközhetnek nehézségekbe: mindkét fél úgy érezheti, hogy muszáj a partnerünk nélkül tölteniük egy kis időt. De ne feledd, ez nem feltétlenül rossz! A külön töltött idő lehetőséget ad arra, hogy feltöltődjetek és elmélkedjetek egymáson, a közös életeteken.

Mostanában mindketten úgy érezhetitek, hogy messzire sodródtatok egymástól, egy kis visszalépés pedig lehetővé teheti, hogy újra egymásra találjatok. Mivel a külön töltött idő alatt hiányozni fogtok egymásnak, óriási örömmel járhat majd a várva várt találkozás. Az Oroszlánoknak azonban akár egészségi problémái is lehetnek a hónap utolsó napjaiban, ez pedig újabb figyelmeztető jel lehet arra vonatkozóan, hogy a saját testi-lelki jóllétüket kellene előtérbe helyezniük.

3 csillagjegy, akinek el kell utaznia idén, hogy megtalálja önmagát

Kiemelt kép: Getty Images