3 lelki társ csillagjegy

3 lelki társ csillagjegy páros, akiknek garantált a boldog házasság

Ha csak valami igazságtalan külső körülmény közbe nem szól, ezeknél a zodiákus pároknál biztos a boldogság!

Bizonyos csillagjegyek szülötteiből kiváló férj válhat, és van, aki kivételesen jó feleség lehet, de nem mindegy, milyen csillagjegyű pár mellett. Ha azonban két ember valóban egymás lelki társa, teljesen összehangoltak és kompatibilisak egymással, akkor hosszú, boldog párkapcsolatban eltöltött éveknek nézhetnek elébe.

Persze ez sok mindenen múlhat, és ezek közül a születési dátum csupáncsak egy, de korántsem elhanyagolható fontosságú tényező. Lássuk, melyik csillagjegy párosok születtek egymás lelki társának?

1. Mérleg (szeptember 24. – október 23.) és Bika (április 21. – május 20.)

Az egyik legszebb csillagjegypár, amely valaha is létezett: a Mérleg és a Bika férjként és feleségként békét, nyugalmat és szeretetet sugároznak, bárhol jelenjenek is meg kéz a kézben. Mindkettőjüket a Vénusz uralja, a pár kívül-belül vibrálóan vonzó – általában ezért is ők az a páros, akik társaságban sem tudják levenni egymásról a szemüket – és kezüket.

Nem csupán lelkileg és szellemileg méltó társai egymásnak, de a szexuális energiák is tartósan jelen vannak ebben a kapcsolatban. A Mérleg kiegyensúlyozó erő a Bika életében, arra ösztönzi, hogy kilépjen introvertáltabb természetéből, és felfedezze a világot. A Bika biztonságos menedéket nyújt a Mérlegnek, ahová szívesen tér haza, és nem érzi azt, hogy ott elvárásokkal nyomasztanák, vagy unalom várna rá.

parkapcsolat

Bizonyos csillagjegyek egymás lelki társai lehetnek (Fotó: Getty Images)

2. Nyilas (november 23. – december 21.) és Bak (december 22. – január 20.)

Ez az egyik legdinamikusabb férj-feleség páros, és ez izgalmakban bővelkedő házasságot eredményez. Amikor a Nyilas a felelősséget feledve szeretne messzire barangolni, a Bak gyengéden, kedvesen visszatereli a földre, és emlékezteti mindarra, amire vigyáznia kell. Teszi mindezt gyengéd gondoskodással, úgy, hogy a Nyilas még véletlenül se érezze magát korlátok közé tuszkolva. Cserébe amikor a Bak túl makacs és szigorú a rutinjaival, a csábító és laza Nyilas felemeli, és arra ösztönzi, hogy nyisson az ismeretlen felé.

Kiválóan kiegészítik egymást, tökéletesen össze tudnak hangolódni, és képesek egymás hiányosságait pótolni.

Arra inspirálják egymást, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek. A Nyilas hozza a kockázatvállaló elszántságát és szédítő kisugárzását, a nagylelkű Bak pedig a szervezést és az átgondoltságot.

3. Halak (február 20. – március 20.) és Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Első látásra ez a kettő rosszul összeillő párnak tűnhet, de valójában jobban illeszkednek egymáshoz, mint azt bárki gondolná. A Halak érzelmessége ellensúlyozza a Szűz szigorú és határozott természetét, így mindketten sok bölcsességet és éleslátást nyerhetnek egymás eltérő nézőpontjából.

A tartós párkapcsolat terén a Halak megtanítja a Szűznek, hogyan hangolódjon rá az érzelmeire és a sebezhetőségére a perfekcionizmusra való kényszerén túl. A Szűz viszont stabil alapot biztosít az álmodozó és művészi beállítottságú Halaknak, hogy boldog és stabil életük legyen egymás mellett.

Ez a 3 csillagjegy páros viszont a legrosszabbat hozza ki egymásból: kattints, tudd meg, melyek ezek!

Kiemelt kép: Unsplash