Thomas Brody-Sangster esküvő

Mindenidők legcukibb gyerekszínésze elvette Elon Musk exét

Ki ne emlékezne az anyukája halála miatt komoly lelki gondokkal küzdő kisfiúra, Samre (Thomas Brodie-Sangster) az Igazából szerelem című filmből. A kicsi Sam ma már 34 éves felnőtt férfi és elvette a 38 éves Talulah Riley színésznőt.

Éppen egy éve jegyezte el egymást Thomas Brodie-Sangster és Talulah Riley, a színészek pedig néhány nappal ezelőtt egybekeltek. Bár Talulah Riley több, nagysikerű hollywoodi produkcióban szerepelt – például a Büszkeség és balítéletben, a Westworldben és az Eredetben –, sokszor mégis úgy emlegetik, mint a milliárdos, tech-mágnás Elon Musk egyik exfeleségét.

Erről persze lehetne vitát nyitni, hogy jó-e az, hogy egy sikeres színésznőt 10 évvel a válás után is úgy emlegetnek, mint Musk exét, de ők kétszer is összeházasodtak, majd elváltak. Riley és Musk először 2010-12 között, másodszor 2013-16 között élt együtt.

Ma már Elon Musk neve fogalommá vált. Musk hetente, havonta robban be egy-egy óriási hírrel, bejelent egy találmányt, rakétát lő az űrbe vagy egy gigavállalat felvásárlásával büszkélkedik. A feltaláló mérnök magánélete szintén követhetetlen, kaotikus és mindig érdekes. Musknak eddig 11 gyereke született, de a legújabb hírek szerint van egy egy év alatti kicsi is, a tizenkettedik utód.

Talulah 2023 nyarán éppen az X-en (régi Twitter) jelentette be, hogy eljegyezték egymást Thomas Brodie-Sangsterrel, ami azért érdekes részlet, mert a Twitter akkor már Elon Musk tulajdonában volt.

A milliárdos azonnal gratulált is a párnak az eljegyzéshez.

gyerekszínész Thomas Brodie-Sangster

Talulah Riley és Thomas Brodie-Sangster idén májusban Londonban (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Te is imádod az Igazából szerelem c. filmet? Teszteld le, ki lennél a romantikus vígjátékban!

Már 34 éves?

De nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy az Igazából szerelemben megismert (akkor még gyerek) színész, Thomas még mindig milyen kölyökképű. A 34 éves színész 3 éve ismerkedett meg Talulah-val, és a friss hírek szerint

június 22-én Hertfordshire-ben romantikus esküvői ceremónián kötötték össze az életüket.

A The Sun birtokába jutott képeken a pár egy lenyűgöző 14. századi templomban tartotta az esküvőt. Riley fehér szatén, széles abroncsos menyasszonyi ruhát viselt klasszikus, hosszú, csipkével szegélyezett fátyollal. Brodie-Sangster extravagáns, színes öltönyt viselt, hajszálcsíkos szürke nadrággal és virágos mellénnyel.

A pár egyébként 2021 márciusában találkozott először Danny Boyle Pistol című Sex Pistolsról szóló drámasorozatának forgatásán. A minisorozatban Talulah Riley Vivienne Westwoodot alakította, Thomas Brodie-Sangstert pedig Malcolm McLaren szerepében láthattuk a Disney+-on.

Emlékszel még az Igazából szerelem Natalie-jára? Így él most a színésznő!

Kiemelt kép: Thomas Brodie-Sangster 2006-ban (Kevin Winter/Getty Images)