Ahogy Clark Kent, vagyis Superman titkokkal szövi át életét, úgy Henry Cavill sem szereti kiteregetni a magánéletét, ám ezúttal kivételt tett. Nagy bejelentéssel lepte meg a rajongóit.

Henry Cavill Az acélember, az Argylle: A szuperkém és a Vaják sztrája azon ritka hírességek közé tartozik, akik nem szeretik kiteregetni a magánéletüket. Ehhez a szokásához hűen tartja is magát, bár most kivételt tett.

A legutóbbi Superman, vagyis Cavill nagyon ritkán mutatkozik párjával nyilvánosan, de 2022-ben barátnőjével, Natalie Viscusóval először vállalták fel kapcsolatukat. A 41 éves színész és 34 éves párja első gyermeküket várja és erről Cavill büszkén számolt be Instagram-oldalán apák napja alkalmából. Jövő ilyenkor ugyanis már ő is úgy ünnepelheti az apák napját, hogy a kezében tartja a gyerekét:

A színész a posztban még viccel is, hogy a rácsos ágyba nem pihe-puha párnákat tesznek majd, hanem a ragasztót és mindenféle kellékeket, hogy a kicsi majd ott összerakhassa a Warhammer játék mini figuráit. A poén arra vonatkozik, hogy a népszerű Warhammer 40 000 játékot szeretnék majd filmvászonra adaptálni – mármint Cavill színészként és Natalie producerként.

Három év, egy baba

Henry Cavill és Natalie 3 éve alkotnak egy párt, és a sztár áprilisban jelentette be egy Access Hollywoodnak adott interjúban azt, ami már hónapok óta jól látható volt, vagyis hogy barátnője babát vár. Natalie pocakját már több fotón is kiszúrhatták, akik jól megnézték a képeket, ugyanis Viscuso nem takargatta a hasát egy percig sem. 

Vajon ki lesz az új James Bond? Henry Cavill neve is rendszeresen felmerül a találgatásoknál.

henry cavill apa lesz

Henry Cavill és Natalie Viscuso 2024. januárjában az Argylle bemutatóján (Kate Green/Getty Images/Universal Pictures)

Natalie is Hollywoodban dolgozik, ő a Los Angeles-i Vertigo Entertainment alelnöke. Ez a hatalmas cég olyan sikeres filmek gyártásával foglalkozott eddig, mint A ház a tónál, A tégla, az Az vagy az Így neveld a sárkányodat vagy A Lego kaland.

Nem mindenhol ünneplik az apák napját, körbenéztünk a világban, hol milyen feladatok hárulnak az apákra.

Kiemeltkép: Gabe Ginsberg/Getty Images

Szeretnél találkozni a Nők Lapja újságíróival és szakértőivel? Szeretettel várunk a Példakép Díj átadóján! Jegyek már kaphatók!

Nők Lapja Példakép Díj