nyári szépségápolás életmódváltó

Akkor jó egy rutin, ha tudatosan alakítjuk ki – Szakértőnk válaszol

Videós beszélgetés Horváth-Tokaji Hajnalkával, a Rossmann senior kategória menedzserével.

–––SZPONZORÁLT TARTALOM–––

A magyar nők régiós szinten kiemelkedően sokat foglalkoznak a szépségápolással, és szerencsére egyre tudatosabbak, tudtuk meg beszélgetőpartnerünktől, Horváth-Tokaji Hajnalkától, a Rossmann senior kategória menedzserétől. Az interjú alatt sorra vettük a szépségápolási rutin azon sarkalatos pontjait, amelyeket a leggyakrabban szoktunk elhanyagolni, megbeszéltük, miért nem érdemes épp ezeken a lépéseken időt spórolni, és számos tévhitet is eloszlattunk bizonyos termékek használatát illetően. Kielemeztük, mire figyeljünk nyáron, hogyan építsük fel a reggeli és az esti szépségrituálénkat, hogy az minden igényt lefedjen. Nem hagyhattuk szó nélkül a fényvédelem kérdéskörét sem: ha hiszitek, ha nem, mindig van új mondanivaló a témával kapcsolatban, és itt el is hangzott ezek közül néhány.

Szó esett az ázsiai, koreai szépségápolási rutinról is, megtudtuk, miért lényeges az, hogy az ázsiai szépségipar az európaitól eltérő szabványokkal dolgozik, de beszélgettünk a fiatal tinik bőrápolási szokásairól, és a TikTokon terjedő trendektől, szépségápolási hackekről, módszerekről is.

A részletekért, inspiráló mondatokért, illetve konkrét tanácsokért hallgassátok, nézzétek meg videónkat!

Reméljük, az idei programunk is kellő motivációval bír majd sok olvasónk számára – kövessétek figyelemmel Életmódváltó oldalunkat, ahol rengeteg hasznos cikket, tippet és videót találhattok majd május hónap folyamán. Tartsatok velünk!