rebel-wilson-szuzesseg-elvesztese

Rebel Wilson az önelfogadás jegyében bevallotta: 35 évesen vesztette el a szüzességét

Állítja, mindig is későn érő típus volt.
  • Rebel Wilson önéletrajzi könyvet írt Rebel Rising címmel.
  • Ebben arról is mesél, hogy csak 35 éves korában vesztette el a szüzességét.
  • Ennek felvállalásával az önelfogadásban akarja segíteni rajongóit.

Az ausztrál színész, Rebel Wilson sok mindenről lerántja a leplet önéletrajzában, a Rebel Risingban. Könyvéből ezidáig azt a részletet kapta fel a sajtó, melyben a Borat sztárjával, Sacha Baron Cohennel kapcsolatos sérelmeit ecseteli. Most azonban még egy izgalmas fejezetre lettek figyelmesek a lapok.

Tudniillik Rebel Wilson azt állítja könyvében, már betöltötte 35. életévét, mire valaha ágyba bújt valakivel. A Pitch Perfect című film most 44 éves sztárja a People exkluzív interjújában elmondta, abban a reményben írt a szóban forgó élményről, hogy ezzel az önelfogadást hirdetheti. Elmondása szerint ugyanis a társadalmi nyomás miatt ő még a barátainak sem mert mesélni anno saját tapasztalatairól (vagyis azoknak hiányáról).

„Nem kell mindenkinek tinédzserkorában elveszítenie a szüzességét. Nyugodtan várhatsz, amíg készen nem állsz rá, várhatsz, amíg egy kicsit érettebb leszel

– tanácsolja. – Azt nyilván nem kell megvárnod, hogy harmincas legyél, ahogy én tettem, de semmiképp sem kellene nyomást érezned ezzel kapcsolatban fiatalkorodban.”

rebel-wilson-szuzesseg-elvesztese

Rebel Wilson 2021-ben (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures)

Valóban nagy szükség van az ehhez hasonló üzenetekre, hiszen a nyugati társadalomban a fiatalok körében gyakran ma is stigmának számít a szüzesség (jól bemutatja a helyzet kegyetlenségét például a Könnyű nőcske című 2010-es vígjáték is). Pedig felmérések szerint a mai fiatalok sokkal kevesebbet szexelnek, mint felmenőik tették tinédzserkorukban…

Rebel Wilson úgy érzi, nem maradt le semmiről

A színész bevallotta, korábban nemcsak elhallgatta az igazságot, hanem egyenesen hazudott is a szexuális életét illetően. „Azt hiszem, előfordult, hogy azt mondtam a legjobb barátnőmnek, hogy persze, már rég túl vagyok rajta. Körülbelül 23 éves lehettem, és csak el akartam kerülni a kellemetlen kérdezősködést – mondta Rebel Wilson. – Általában kimentem a szobából, amikor ilyesmiről volt szó.

Voltak ugyanis, akik olyanokat mondtak, hogy már 24 évesen is öreg az ember ahhoz, hogy szűz legyen. Én meg csak ültem ott és arra gondoltam, hogy 35 éves vagyok, hát mekkora lúzernak gondolnának, ha tudnák az igazat.”

De a sztár nem érzi úgy, hogy bármiről is lemaradt volna: Ramona Agrumával 2022 óta élnek együtt, sőt, ma már jegyben járnak és egy lánygyermeket nevelnek – nagy boldogságban.

Tudtad, hogy nem csak Rebel Wilson küzdött meg a szüzesség stigmájával?

Kiemelt kép: Rebel Wilson 2022-ben – Fotó: JOCE/Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images