bridgerton uj evad

A Bridgerton 3. évadának előzetesében Penelope indul férjet keresni

A Bridgerton új, harmadik évadának első része május 16-án kerül a mozikba. Most kaptunk belőle egy kis ízelítőt.

Új előzetes jelent meg a nagy érdeklődéssel várt Bridgerton sorozat harmadik évadáról. Miután a legidősebb Daphne és az elsőszülött fiú, Anthony párkeresését követtük végig, most azt találgatjuk, kinek a szerelmi élete kerül majd terítékre. A sorban Benedict Bridgerton jönne, az előzetesben azonban öccsét,

Colint láthatjuk, akibe maga Lady Whistledown, azaz Penelopé Featherington szerelmes.

A nemrég nyilvánosságra hozott előzetesben a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featherington vonja kérdőre a Luke Newton által alakított Colin Bridgertont, amiért a második évad végén hallotta, hogy a férfi nem túl kedves megjegyzéseket tett róla egy baráti társaságnak. „Ha már arra kényszerítesz, hogy hangosan kimondjam, hiányzol” – vallja be Colin, ám az egyre magabiztosabb Penelope erre csak nevet válaszul. Nem felejtette el, milyen kegyetlen hanyagsággal állította Colin a barátainak, hogy soha nem udvarolna Penelope-nak.

Hogy lesz ebből szerelem – már ha a forgatókönyvíróknak az a célja, hogy összehozzák a két karaktert? Civakodásuk lehet, hogy csak egy mellékszál lesz a művészlélek Benedict Bridgerton feleségkereső báli szezonjához? Az alkotók szerint Penelope lesz a főszereplő, aki kilép a viszonzatlan szerelem árnyékából, és férjet keres magának. Segítséget pont attól az embertől kap majd, akire a legkevésbé sem számít.
A Bridgerton régóta várt harmadik évada két részre lesz osztva. Az első rész május 16-án, míg a második rész június 13-án jelenik meg a Netflixen.

Kiemelt kép: Getty Images/Gareth Cattermole