szules utan szepsegverseny

2 héttel a szülése után már szépségkirálynőként versenyzett az anyuka

Gyermekünk érkezése után jellemzően hetekig ágyban pihenünk, várjuk, hogy elmúljanak a fájdalmak, és az etetés körül forognak a gondolataink. Ez az amerikai anyuka viszont két héttel a szülés után már szépségkirálynőként mérettette meg magát.

A Utah állambéli Hannah Neeleman, akit az interneten Ballerina Farm néven ismerhetünk, még nem jött teljesen helyre a szülés óta, de ez nem akadályozta meg abban, hogy kisbabájával együtt Las Vegasba utazzon. Mindenáron versenyezni szeretett volna a Mrs. World címért.

Még vérzik egy kicsit, de már nem kell pelenkaszerűen vastag betétet viselnie, így a bikinis fotózásra is gond nélkül készülhetett.

A 33 éves anyuka talán azért ilyen rutinos, mert már nyolcadik alkalommal adott életet. Nem zavarja, hogy hasa gömbölyded, sem az, hogy a szépségverseny színfalai mögött kell szoptatnia. A kicsi vele volt a sminkelések, ruhapróbák idején is, fejét kendővel takarták le, hogy ne lélegezzen be túl sok hajlakkot.

Hannah Neeleman, szules utan szepsegverseny

Hannah Neeleman két héttel a szülés után már szépségversenyen indult (Fotó: Instagram / @ballerinafarm)

Hannah Neeleman elsősorban influenszerként dolgozik, így már megszokta, hogy kamerák előtt élje az életét. Az egykori ballerina a Salt Lake Citytől 30 mérföldre fekvő vidéken él férjével és nyolc gyerekével. Videóit, amelyeken tehenet fej vagy épp kovászos kenyeret süt, naponta milliók nézik. Rajongói – köztük Jennifer Garner és Hilary Duff – szerint példát mutat azzal, hogy alárendelt háziasszonyként, azaz tradwife-ként otthon marad, neveli a gyerekeket és támogatja a családi gazdaságot. Persze ugyanennyien akadnak, akik inkább úgy látják, hogy Neeleman a közösségi médiát arra használja, hogy a hagyományos nemi szerepekhez való visszatérést reklámozza, de arról már nem beszél, milyen kiváltságos az élete – például apósa dúsgazdag üzletember.

Miért ne lehetne valaki szépségkirálynő szülés után?

Annyi bizonyos, hogy a frissen szült anyukát segítők hada veszi körbe: mezőgazdasági munkások, személyi asszisztens, bébiszitter és egy tanár is van köztük, aki otthon tanítja a gyerekeket.

A mostani szépségversenyre is stylistok segítettek neki felkészülni. Ugyanakkor az anyuka nem szeretne hivalkodni, már csak azért sem, mert férjével mindketten Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának tagjai. Arról is imádság segítségével döntöttek, hogy Hannah elinduljon-e a szépségversenyen. Végül nem bánta meg a részvételt, annak ellenére sem, hogy kisbabájával a verseny egyik programpontjaként kaszinóban is megfordult. Hannah végül a legjobb hat versenyző közé már nem jutott be, de így is elégedett szereplésével.

Kiemelt kép: Getty Images