3 csillagjegy, aki nagy hibát követhet el még augusztusban

A jó energiák olykor rossz döntéseket is szebb fényben tüntethetnek fel.

Teljesen természetes, hogy mindannyian követünk el hibákat. A munkában, a társas kapcsolatainkban, a szerelemben, a mindennapi életben, pénzügyeinkben vagy a gyerekeinkkel. Van, hogy mindez öntudatlaul történik, van, hogy érezzük, nem jó úton járunk, mégis maradunk rajta.

Megjósolni persze nem lehet, ki és miben fog hibázni, de a csillagok állása azért adhat némi támpontot abban, hogy mely zodiákusoknak érdemes résen lenni az elkövetkezendő hetekben, és tudatos módon figyelni arra, hogy elkerüljék azokat a hibákat, amelyekre most hajlamosabbak lehetnek. Lássuk csak, hogy melyik az a három csillagjegy, aki ha nem tudatosítja magában cselekedeteit, saját magának tehet keresztbe az élet különböző területein.

Kos

A Kosok augusztusban az érzelmek hullámvasútján ülnek, amiből párkapcsolati kisiklás lehet, ha továbbra is természetesnek veszik kapcsolataikat. Nem számít, hogy a tűz jegyű jegy szülötte évek óta biztos párkapcsolatban él, esetleg nemrég köszöntött rá a szerelem, tudatosítania kell magában, hogy épp akkora felelőssége van abban, mint a másiknak, hogy a viszony harmonikus legyen, és a románc biztos lábakon álljon. Fontos, hogy ne erőltessék hát mindenáron rá akaratukat a másikra – képesnek kell lenniük a kompromisszumokra akkor is, ha az adott pillanatban nem olyan kényelmes számukra. Ha továbbra is csak a saját fejük után mennek, és csak azt fogadják el, amit ők akarnak, az az addig legbiztosabbnak hitt kapcsolat szövetén is szakadásokat okozhat, akkorákat, amit már nem lehet befoltozni.

Szűz

A Szüzek mostanában szinte lubickolnak a figyelemben, már ami a romantikus relációkat illeti. Többen is felfigyelnek rá, és ez kitörő magabiztossággal tölti el, ami a munkában is megmutatkozik. Itt kell azonban egy kicsit visszafognia magát a Szűznek, ugyanis ezen a téren akár rosszul is járhat. Úgy érzi ugyanis, hogy megtáltosodik, és nem lesz rest újabb és újabb ötletekkel bombázni a munkatársakat, a főnökeit. És mivel a Neptunusz kissé elhomályosíthatja a valóságról alkotott képét, ez a túlbuzgóság kínos helyzetekbe sodorhatja. Akár rosszakarók formájában is, akiknek hathatós közreműködésével akár még a munkája is veszélybe is kerülhet. 

horoszkóp asztrológia ezotéria sors csillag

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vénusz augusztusban nagy hatással van a Vízöntőre, és ez nemcsak a romantikus élményeket biztosít számára, de szintén kretaív energiákkal látja el, akárcsak a Szűz jegyűeket. Csak éppen a Kosok jól tudják most ezt kamatoztatni. De sajnos a Merkúr is hatással lesz rájuk a következő hetekben, elhomályosítva a pénzügyekkel kapcsolatos meglátásaikat. Mert bizony nem feltétlenül olyan csábító egy-egy ajánlat, mint amilyennek tűnik. Nem árt hát, ha a Vízöntők most egyet hátra lépnek, és egy kicsit higgadtabban próbálják kezelni kiadásaikat, különben úgy csúszhatnak mínuszba, hogy abból nehéz lesz felépülni.

Kiemelt kép: Getty Images