Ben Affleck és Jennifer Garner az Oscar-gálán 2014-ben

Ben Affleck és Jennifer Garner lánya a megszólalásig hasonlít édesanyjára

Ben Affleck az utóbbi hónapokban rendre régi-új barátnője, mára felesége, Jennifer Lopez oldalán tűnik fel. Úgy tűnik, a szerelem minden eddiginél magasabb hőfokon lángol köztük – éppen ezért keltett megdöbbenést, amikor egy hétvégi partin Affleck volt feleségét, Jennifer Garnert ölelgette. Legalábbis látszólag.

Egy július 4-én tartott partin Ben nemcsak a Jenny from the Block előadóját ölelte szorosan magához, de jó néhány, az eseményről készült képen úgy látszik, mintha volt feleségét is pontosan ilyen közel engedte volna magához. A sztárpár rajongói az internetre kikerülő képek láttán egészen összezavarodtak.

Az addig rendben van ugyanis, hogy Affleck és Garner – már csak közös gyerekeik miatt is – szoros és jó viszonyt ápol, na de hogy egy partin Affleck korábbi és aktuális feleségét is ölelgesse?! Erre eddig nem volt példa…

Egy meglepő lesifotó

…a rajongók pedig megnyugodhatnak, ugyanis most sem erről volt szó. A megtévesztő látszat mögött az az egyszerű igazság áll, hogy Affleck és Garner most 17 éves lánya, Violet volt az, aki apját és annak új feleségét elkísérte a rendezvényre – és a fiatal lány már most megszólalásig hasonlít édesanyjára, Jennifer Garnerre. Az egyezés valóban megdöbbentő: Violet nemcsak anyja bájos arcvonásait örökölte, de mintha a stílusuk is nagyon hasonló volna. Ahogy Garnert is gyakran visel copfot és valamilyen karakteres szemüveget, most Violet is két varkocsba kötötte sötétbarna haját és jellegzetes szemüveggel dobta fel nyári outfitjét.

Afflekék rajongóinak kommentjei ezután felrobbantották az internetet, a Twittert egészen ellepték a hasonlósággal kapcsolatos szellemes(kedő) bejegyzések. Az egyik rajongó véleménye szerint „Ben Affleck lánya egyszerűen az édesanyja ikertestvére.” Egy másik kommentelő pedig viccesen azon merengett a képeket látva, hogy

Violet DNS-e vajon legalább nyomokban tartalmaz-e valamennyit az apjáéból is.

A partiról kikerülő képek egy részét ráadásul szándékosan úgy készítették, hogy azon ne látszódjon, Affleck egyik oldalán lánya, másik oldalán pedig felesége áll, így bizonyos perspektívából kifejezetten kompromittálónak tűntek a felvételek, és sokan voltak, akik azt hitték, megcsalásról van szó.

Mintha ikrek lennének

Jennifer Garner és nagylánya, Violet hasonlósága régóta népszerű téma, és mindig nagy figyelem övezi azokat az egyébként igen ritka alkalmakat, amikor anya és lánya együtt jelennek meg – legutóbb a Fehér Házban láthattuk őket együtt, a világ pedig nem győzött csodálkozni hasonlóságukon.

Affleck és Garner még 2018-ban váltak el, miután 2005-től 2018-ig, 13 évig voltak házasok. A pár a 17 éves Violet mellett a 14 éves Seraphina és a 10 éves Samuel közös szülője is. Kapcsolatukat hullámhegyek és hullámvölgyek tarkították.

A Holtodiglan színésze és rendezője 2022 augusztusában vette feleségül Jennifer Lopezt, akinek korábbi, Marc Anthony-val kötött házasságából szintén van két gyereke: a 15 éves Maximilian és Emme szintén hasonlítanak az édesanyjukra – ha nem is ennyire kísértetiesen. A régi-új pár először 2003-ban jegyezte el egymást, majd 2004 januárjában véget vetettek kapcsolatuknak, végül azonban 2021-ben újra fellángolt a románcuk, melynek egyes állomásairól korábban mi is részletesen beszámoltunk.

Kiemelt kép: Ben Affleck és Jennifer Garner a 2014-es Oscar-partin – Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic via Getty Images