Marston Hefnert két oldalról arcon puszilja Julie McCullough és Penelope Jimenez

A Playboy-örökös a felnőtt tartalmairól híres OnlyFans-en keres pénzt furcsa mániájához

Nem éppen erre számítottunk...

A Playboy-örökös, Marston Hefner az egykori playmate, Kimberley Conrad és a legendás Playboy-főszerkesztő Hugh Hefner idősebb fia. (Bátyja, a 31 éves Cooper Bradford Hefner a Playboy Enterprises kreatív igazgatója; felesége a Harry Potter-színész Scarlett Byrne, akivel három gyermeket nevelnek). Kimberley Conrad és Hugh Hefner között 36 év korkülönbség volt, 1989-ben házasodtak össze, 1998-ban külön költöztek, de csak 2010-ben váltak el. (A néhai Playboy-alapítónak egyébként van két idősebb gyermeke is Mildred Williamstől, akivel 1949 és 1959 között voltak házasok. Legidősebb fia, a most 67 éves David Hefner vállalkozó; lánya, a 70 éves Christie Hefner 1988 és 2009 között a Playboy Enterprises elnök-vezérigazgatója volt. Ő hozta létre a Hugh M Hefner First Amendment Awardot apja tiszteletére, és 30 millió dollárt gyűjtött össze a chicagói CORE Center megépítésére, ami az első járóbeteg-ellátó intézmény az USA középnyugati részén AIDS-betegek számára.)

Furcsa mániája miatt írnak a Playboy-örökösről

Marston Hefner azonban hiába ismert szülők gyermeke, nem sokat tudni róla – azon kívül, hogy 2012-ben letartóztatták, mert állítólag bántalmazta akkori barátnőjét, a playmate Claire Sinclairt. Most ismét egy sokakat meglepő dolog miatt cikkeznek róla a lapok: tudniillik, hogy

pénzügyi gondokkal küzd Pokémon-mániája miatt,

különös szenvedélye okán pedig olyannyira padlóra került anyagilag, hogy a kimondottan felnőtteknek szóló tartalmairól híres OnlyFansre is beregisztrált, hogy ott keressen pénzt – írja az Independent.

Marston Hefner és playmate barátnője, Claire Sinclair mosolyogva pózol a kamerának

A Playboy-örökös, Marston Hefner és a 2011-es év playmate-je, Claire Sinclair. (Fotó: Brian To/FilmMagic via Getty Images)

Értesülések szerint a férfi OnlyFans-fiókján többnyire Pokémonokkal kapcsolatos tartalmak találhatók, de van például „őrült szexi alsóneműs tánc” és „sztriptíz” című felvétele is a platformon. Bár azt nem árulta el, hogy mennyi pénzt keresett ezekkel, utalt arra, hogy az OnlyFansről származó bevételekből, számításai szerint még az év vége előtt megengedhet magának egy különleges Pokémon-trófeakártyát (tavaly áprilisban egy ilyen ritkaság 300 000 dollárért kelt el egy árverésen). A 33 éves Playboy-örökös a Page Sixnek adott új interjújában elismerte, hogy bár felesége, Anna Lambropoulos (akivel épp első gyermekük érkezését várják) nem rajong új „vállalkozásáért”, mégis fontosabb számára, hogy a férfi bátran „hajszolja az álmait”.

Hefner, aki nyíltan biszexuálisnak vallja magát, a beszélgetés során azt is kifejtette, hogy a Playboy-villában eltöltött gyermekkori évei nyitottabbá tették a szexiparral kapcsolatban.

„Hiszem, hogy semmi rossz nincs a meztelenségben vagy a szexualitásban. Ha az emberek szexelnek és pénzt keresnek vele, az király. Ha végül én is ezt csinálom majd, az is rendben van”

– mondta, hozzátéve: úgy nőtt fel, hogy „Playboy magazinok hevertek szanaszét a házban”.

Kiemelt kép: Julie McCullough, Marston Hefner és Penelope Jimenez 2003-ban – Fotó: Gregg DeGuire/WireImage via Getty Images