3 csillagjegy, aki számára most jött el az idő, hogy legyőzze az önbizalomhiányt

A bolygók állása most magabiztossá tesz. Ideje lépni!

Az önbizalomhiány a legtöbb ember számára a mindennapok része. Kételkedünk a döntéseinkben, legyen szó a munkánkról, a szerelemről vagy az életünk alakulásáról úgy általánosságban. Ez azonban néha nagyon is korlátozhat minket. Ezek a kétségek gyakran megakadályoznak minket abban, hogy megtegyünk dolgokat, holott nagyon is képesek lennénk rájuk, és a fejlődésünket szolgálnák, ha meg mernénk lépni őket. A fenti jellemzés különösen igaz az alábbi csillagjegyek szülöttjeire. Az előttünk álló két-három hétben azonban a bolygók támogatni fogják a merészséget, így itt az ideje hátat fordítani a kételyeinknek, és szembenézni a kihívásokkal. Szóval készüljetek fel!

Kos

Tulajdonképpen a Kosnak nagyon jól állnak a csillagok. Egyedül a Plútó okoz önbizalomhiányt és félelmeket. De a többi bolygó teljes támogatásával a jegynek a legjobb esélye van arra, hogy sokat elérjen az előtte álló időszakban! Akár a munkában, akár anyagilag, akár a szerelemben – a Kosnak csak fel kell ismernie és meg kell ragadnia a lehetőségeket anélkül, hogy megfélemlítené az önbizalomhiány. Egy kis bátorsággal a Kos most messzire juthat!

Ikrek

A Nap arra készteti a csillagjegyet, hogy mostanság mindenben kételkedjen – önmagában, másokban és a világban. Az Ikrek szülöttjeinek azonban nem szabad megmaradniuk ezekben a kétségekben. A Marsnak köszönhetően – amely erőt ad a levegő jegyűeknek – le tudják győzni a szorongató érzést. A héten a Hold is besegít, és további energiát ad. Merj tehát tenni valamit, kedves Ikrek!

Halak

A Hold mindent új fényben fürdet, és erőt, önbizalmat ad a Halaknak! A csillagjegynek ezt az érzést érdemes megtartania, és az önbizalomhiányt a sutba dobni. A Halak ne felejtsék el, hogy van egy mindennél erősebb fegyverük, amiben bízhatnak: az intuíciójuk, és épp ezért nyugodtan támaszkodhatnak a saját erejükre. Ezt az önbizalmat a jegynek a jövőben is igyekeznie kell megőrizni.

Az önbizalomhiány gyakran sikertelenséget, ez pedig önsajnálatot hoz maga után. Ettől az ördögi csapdától érdemes távol tartaniuk magukat az alábbi csillagjegyek szülöttjeinek!

Kiemelt kép: Unsplash