3 csillagjegy, aki hajlamos örökre kizárni embereket az életéből

Vannak, akik újra és újra megbocsátanak, mások viszont keményen tartják magukat.  Ha egyszer úgy döntöttek, hogy vége, örökre befejezték valakivel, legyen az társ vagy valaha jó barát, akkor az úgy is marad.

Nem azonnal, sokáig tűr, és az is lehet, hogy csak tűr és nem jelez vissza, hogy valami nincs rendjén – így lehet az, hogy egyszer csak se szó, se beszéd megszakít egy kapcsolatot, és bizonyos emberekkel soha többé nem beszél. Nézzük, melyik csillagjegyekre érvényes leginkább ez az eltökéltség.

Rák

A Rák nagyon érzelmes csillagjegy, sok mindent a szívére vesz, megsértődik, megbántódik, őrlődik. Tisztában van vele, hogy nagy a szíve, ezért akar mindenkiről gondoskodni. És azt is tudja, hogy sértődékeny, de nem nagyon tesz ellene semmit. Tehát ha valakiről azt érzi, hogy nem tesz ugyanannyit a kapcsolatba, megorrol. Ha pedig azt tapasztalja, hogy valaki semmibe veszi, miközben ő teper, nos, ott kő kövön nem marad. Persze ebből nem biztos, hogy a másik fél valamit érzékel, vagyis annyit mindenképp, hogy a csalódott Rák vele soha többet nem beszél.

Skorpió

Ha valaki egyszer megnyer magának egy Skorpiót, biztos lehet benne, hogy hűséges barátja, társa lesz. Jóban-rosszban mellette áll a másiknak, lehet vele mulatni, sírni a vállán. A Skorpió megbízható, és a Skorpió megbízik. De ha valaki többször is csalódást okoz neki, akkor egyszer csak húz egy határt. Mindenféle megjegyzés nélkül lezárja a kapcsolatot, miért is magyarázkodna, hiszen nyilván a másiknak is egyértelmű, hogy miért is kerül sor a szakításra. Nem békül ki, nem hallgatja meg a másikat, a munkába menekül, de ha nem sikerül elterelni a figyelmét, mert annyira neheztel, akkor még bosszút is forralhat.

Szűz

A Szűz a külső szemlélőnek általában határozottnak, barátságosnak, vidámnak tűnhet, és a megfigyelés jó is, de hozzá kell tenni, hogy korántsem olyan stramm belülről, mint hisszük. Egyáltalán nem pereg le róla semmi, még ha mosolyog is. Konfliktus esetén belül sebzett, megbántott, és rengeteget foglalkozik is a bánatával. Elemez, vizsgálja, mit kellett volna másképp mondania, csinálnia. De megbeszélni nem szereti a problémát, inkább elhatárolódik a sérelem forrásától, nem konfrontálódik, és addig lovallja bele magát a helyzetbe, hogy nyilvánvalóvá válik, soka többé nem akar érintkezni azzal az emberrel, akiben ekkorát csalódott.

Kiemelt kép: Getty Images