horoszkóp asztrológia

3 csillagjegy, aki számára a február a szerencse hónapja lesz

A január senkinek sem könnyű, és mindenki reméli, hogy az év második hónapjára belerázódik az évbe és a régi-új kihívásokba. Íme három csillagjegy, amelyik szülötte számára február a szerencse hónapja lesz.

Már csak pár napot kell mosolyogva vagy összeszorított foggal kibekkelni, és elérkezik az év egyik legjobb időszaka. Ha pedig ügyes valaki, a szerencse elkíséri egész évben.

Rák

A Ráknak a család a mindene, ha pedig még nincs neki, akkor minden gondolata az, hogy legyen. Februárban a szinglik párra találhatnak, mégpedig olyasvalakire, akivel szívesen terveznének közös jövőt. Aki pedig már szíve választottjával él, új szintre léphet a kapcsolatban: februárban sok eljegyzés fog történni, és több utazást is foglalnak majd, hogy egy romantikus helyszínen stabilizálják, mélyítsék el a régi kapcsolatokat, érzelmeket is. Ha pedig azon aggódna a Rák, hogy mindezt mégis miből fizeti ki: februárban kis pénzeső is várható. Elő a lottószelvényekkel!

Mérleg

A Mérleg végre rácsodálkozhat arra, hogy néha tényleg előfordul, hogy az ember kitartással és okossággal egyre közelebb kerülhet a céljaihoz. Nem kell senkinek hízelegnie/udvarolnia, csak végeznie a munkáját, és láss csodát, értékelik. Elismerik a tehetségét, előléptetik, ami viszonylag korrekt fizetésemeléssel is járhat. A szerelemben is szerencsés lehet a Mérleg, mindössze annyi a teendő, hogy olyan gesztusokat tegyen, amelyek által egyértelművé válik, hogy párja megbízhat benne – jó párost alkotnak, a határ számukra a csillagos ég.

Skorpió

A Skorpió, ha azt hitte, hogy az egész év egy lejtmenet lesz anyagi szempontból, már most bizakodhat: februárban új munka vagy több új mellékes munkalehetőség adódik, amiket egészen biztosan elfogad – mert végre a befektetett energiával egyenesen arányos a fizetség, sőt! A Skorpió tud és szeret is dolgozni, így most rákapcsol, és az már csak hab a tortán, hogy otthona éppen a nyugalom szigete, jó a „robot” után hazaérni, megpihenni és terveket szőni a partnerével, a családdal. Február végén már egy minihétvégére is nyílhat lehetőség, van tehát miért dolgozni, végre érik a gyümölcs.

Kiemelt kép: Getty Images