3 csillagjegy, 3 férfitípus, akikkel nem felhőtlen a párkapcsolat

Húsz éve együttélés után is bármikor úgy fel tud idegesíteni a férjünk, hogy magunk se hisszük? Íme egy kis segítség: nem lehet, hogy az alábbi csillagjegyek valamelyikében született? Útmutatónk hasznos lehet épp ismerkedőknek is…

Szétszórt, figyelmetlen, önző, akaratos, makacs, csak néhány a legidegesítőbb tulajdonságok közül. Na persze érdemes önvizsgálatot is tartanunk, mielőtt minden párkapcsolati problémát a másikon kérnénk számon. De jó tudni, hogy a Kos, a Vízöntő és a Szűz esetében nagy fába vágjuk a fejszénket – a sok-sok csodás jellemvonásuk ellenére is.

Kos

A Kos férfiak nem fektetnek túl sok erőfeszítést a párkapcsolatba, de végül is nincs min meglepődni, már az ismerkedés is hasonlóképpen zajlott, lefogadjuk, hogy nem ő volt a kezdeményező fél. Eleinte még azt is lehet gondolni, a kapcsolat kezdetén a Kos bátortalan, és azért tettük meg mi az első lépést, de későbbiekben látni fogjuk, hogy ez a feladat az esetek többségében ránk fog várni. Persze a Kos nem lenne Kos, ha nem szeretne a falon is áttörni, ha valamit nagyon akar, de általában ezek olyan vágyak, amelyek iránt meg mi nem érdeklődünk. Legyen szó egy új autóról vagy a munkahelyen egy cél eléréséről. De a mozijegyeinket a heti randira vegyük meg továbbra is mi magunk – Kos szerelmünk pedig boldog lesz tőle és tőlünk.

Vízöntő

A Vízöntő imádja a párját, imádja a gyerekeit, mégis gyakran esik abba a hibába, hogy csak magára gondol. Előbb foglal focimeccsre utazást a barátokkal, mint hogy otthon megbeszélte volna, hogy hova is szeretne nyaralni menni a család. Ezt is írjuk nyugodtan annak a számlájára, hogy imád álmodozni, és bizony napközben is az álmát éli tovább. Az álmokhoz hozzátartozik, hogy azt hiszi, a gyerekkor soha nem érhet véget, így a haverok legalább annyi figyelmet érdemelnek, mint a család. Nincs is ebben semmi rossz, öröm látni, hogy milyen érzékeny a Vízöntő és milyen nagy a szíve, de aki őt választja, számoljon azzal, hogy nem csupán a szerelme, hanem gyakran anyja helyett anyja lesz a javíthatatlan álmodozó párjának.

Szűz

A Szűz férfi rendkívül óvatos. Ha még csak a randevúk ideje van, egészen összezavarja a másik felet. Örömmel javasol, fogad el programötletet, látszik rajta, hogy élvezi is a társaságot – ha már belement… De magáról nagyon keveset oszt meg, jó diplomata módjára csacsog időjárásról, színházról, receptekről, borfajtáról. Aztán másnap mintha újra be kellene mutatkozni neki – az ember lányának legalábbis ez az érzése. Nehezen nyílik meg a Szűz férfi, de ha egyszer elköteleződik, akkor a legközlékenyebb, legőszintébb partner lehet. Olyannyira, hogy ne csodálkozzunk, ha néha sírva is fakadunk a szókimondása, keresetlensége hallatán. Amihez még hozzá kell majd szoknunk, az a szabadságigénye – de inkább örüljünk neki, és legyen nekünk is minél több énidőnk!

Kiemelt kép: Getty Images