3 csillagjegy, akire idén stabil párkapcsolat vár

Az újévi fogadalmaink között nem az első három helyen landol a párkapcsolat felélénkítése. Pedig nagyon is fontos az életünkben, így igenis muszáj bele energiát fektetni. Nézzük kik azok, akiket a csillagállás is megsegít már az év elején.

A kedvenc reggelije hétköznap, csak úgy spontán? Vagy merészet mondunk: esetleg öt percig odafigyelünk, amikor a kedvenc motorversenyzőjéről beszél? Jó-jó, de akkor mi is elvárunk hasonlókat, ugye? Próbáljuk ki, milyen adni, hogy aztán kaphassunk is. Milyen türelmesnek lenni, odafigyelni – főleg, ha a csillagok is közreműködnek, és nem csupán Ámor tölti újra a nyílkészleteit.

Kos

A Kos nem teng túl az önbizalomtól, de most megsegítik a csillagok. Egyik reggel kikel az ágyból, és valamilyen csoda folytán magabiztosabbnak fogja érezni magát. Belenéz a tükörbe, és végre azt fogja látni, amit mások: egy rokonszenves, vonzó embert, akivel jó lenne megismerkedni. Vagy éppen újra randizni, hiszen ezt a magabiztosságot észre fogja venni a meglévő kapcsolatokban a társ is. A Kos erotikus energiái is messziről érezhetők lesznek, így ne csodálkozzon, ha nem csupán otthon, de a munkahelyen is több hódolója akad. Ez pedig az önbizalmat még inkább növeli, sőt a hangulata is jobb lesz, így minden energiáját bele tudja tenni a szerelembe – na nem a munkahelyen, hanem otthon.

Vízöntő

A Vízöntőnek ez az év élete több területén is nagy meglepetést és elégedettséget hoz. Sok terve most válik valóra, és a párkapcsolata is rendeződhet, stabilizálódhat, ha eddig kimondott vagy kimondatlan probléma jellemezte a viszonyt. A Vízöntő már nem csupán álmodozik, hanem cselekszik, mégpedig határozottan. Meglévő kapcsolatát erősíti, ha kell, ő maga áll elő romantikus, szexi ötletekkel. Ha valakivel csak ímmel-ámmal volt, most pontot tesz a kapcsolat végére. Ha valakivel megromlott a viszonya, de valójában biztos benne, hogy ő lenne az igazi, száz százalék, hogy most a tudtára adja. Igen, mer(ész), és most nyerni is fog.  

Bak

A Bak amúgy is stabil a párkapcsolataiban, nem játszmázik, nem ugrál, na persze mindig akadnak kivételek… De alapvetően a Bak harmóniára törekszik, és nem harcra, nem keresi a konfliktust, nem gyanakszik, hanem jóindulatú. Éppen ezért fenyegeti kapcsolatait az ellaposodás, az unalom veszélye, de nem most! A csillagállásnak hála a partner a Bakban újra felfedezi a rég elfeledett izgalmas tulajdonságokat, tulajdonképpen neki nem is kell sokat tennie érte. De ha már így történt, nincs nála boldogabb, nem győz hálás lenni, és elkényeztetni partnerét. A szex is izgalmasabb lesz idén a Bakkal, legalábbis az év elején, a többi már nem a csillagokon múlik…

Kiemelt kép: Getty Images