Mi lesz a szerelmi tetoválásokkal a szakítás után? Sztárok, akik kreatív megoldást találtak

Mert a tetoválások nem olyan illékonyak, mint a legtöbb hollywoodi szerelem.

Bombaként robbant a hír néhány nappal ezelőtt, hogy a valóságshow-sztár-üzletasszony Kim Kardashian és a humorista Pete Davidson szakított egymással. A két híresség kilenc hónapig alkotott egy párt, kapcsolatukat pedig olyannyira komolyan gondolták, hogy Pete Davidson több olyan tetoválást is készíttetett, amely a Kim Kardashian iránti rajongását hivatott kifejezni. A kulcscsontja fölé a My girl is a lawyer (A csajom ügyvéd) tőmondatot varratta, utalva milliárdos celebbarátnője jogi tanulmányaira, de tetoválásainak gyűjteménye egy Aladdin and Jasmine (Aladdin és Jázmin) felirattal is bővült, emléket állítva megismerkedésük körülményeinek (Kim és Pete a Disney-klasszikusból adott elő egy jelenetet a The Saturday Night Live című műsorban). Sőt, a férfi nemcsak Kim Kardashian monogramját tetováltatta magára, hanem az üzletasszony négy gyerekének (North, Saint, Psalm és Chicago) keresztneveinek kezdőbetűit is.

Most, hogy a pár szakított, joggal merül fel mindenkiben a kérdés, nem volt-e elhamarkodott döntés ez a sok szerelmi tetkó, és vajon Pete Davidson élete hátralevő részében is magán akarja-e viselni volt barátnője nevét? Persze nem ő az egyetlen, aki beleesett ebbe a hibába: több sztár is megbánta, hogy egy másik híresség iránt érzett mély érzéseit mélyen a bőrébe üttette. Még szerencse, hogy Hollywoodban nincsenek híján az ügyes tetoválóművészeknek, így kisebb-nagyobb átalakításokkal eltüntethették az exek nyomait.

Heidi Klum

Fotó: Getty Images

„Ez volt a negyedik esküvőnk, és azt akartuk, hogy a neveink egy tetoválásban egyesüljenek” – nyilatkozta 2008-ban Heidi Klum, miután akkori férjével, Seallel megújították esküvői fogadalmukat. A szupermodell egy absztrakt, hullámszerű mintával tisztelgett énekes párja előtt, ám miután 2012-ben elváltak egymástól, a tetoválásnak is mennie kellett az alkarjáról. Heidi Klum a lézeres eltávolítás mellett döntött (a jobb oldali képen még néhány kezelés előtte volt), csupán a négy kis csillagot tartotta meg, amely a gyerekeit szimbolizálja.

Angelina Jolie

Fotó: Getty Images

Nem túlzás azt állítani, hogy Angelina Jolie őrülten szerelmes volt második férjébe, Billy Bob Thortonba. Ennek bizonyítéka nemcsak az volt, hogy a színésznő egy kis üvegcsében a nyakában hordta színész párja vérét (így tett Angelina vérével Billy Bob is), hanem az is, hogy méretes tetoválást varratott magára a férje nevével és egy sárkánnyal. Angelina Jolie a válás után Billy Bobot és a sárkányt is eltávolíttatta, a helyükre pedig gyermekeinek pontos születési koordinátái kerültek.

Marc Anthony

Fotó: Getty Images

Marc Anthony 2004-ben vette el feleségül Jennifer Lopezt, 2011-ig tartó kapcsolatukból pedig egy ikerpár is született. Az énekes-zeneszerző 2006-ban egy Jennifer feliratú tetoválással nyomatékosította, hogy a színész-énekesnőé a szíve, ám néhány év múlva ő is kénytelen volt a tetoválóművészek kreativitására bízni magát. A csuklójára varratott név ma már egy még nagyobb, mandalaszerű minta.

Fotó: Getty Images

Kaley Cuoco

Fotó: Getty Images

A legtöbb embernek elég a fontos dátumokat egy naptárban vezetni, az Agymenők sztárja azonban késztetést érzett rá, hogy esküvőjének dátumát méretes római számokkal a nyakára tetováltassa. Házassága Ryan Sweeting teniszjátékossal csupán három évig tartott, a színésznő pedig úgy döntött, hogy a hátul kivágott ruháknak nem, inkább a tetkónak int búcsút. A jeles dátumot egy hatalmas molylepkével fedette el.

Rihanna

Fotó: Getty Images

A barbadosi énekesnő gyakori vendég a tetoválószalonokban, és nem egyszer ment azzal a céllal, hogy egy félresikerült kapcsolata nyomait tüntesse el magáról. A nyakán eredetileg csak néhány csillag volt – épp úgy, mint akkori párjának, Chris Brown énekesnek –, ám miután szétmentek, Rihanna jó néhány csillaggal egészíttette ki a mintát – mondván, ő maga sokkal több, mint a lezárult kapcsolatai. Az énekesnő kénytelen volt a bokájára varratott cápát is átalakíttatni koronává, hiszen ez meg egy másik exére, a rapper Drake-re emlékeztette.

Fotó: Getty Images

Keith Urban

Fotó: Getty Images

Persze olyan is akad, aki egy, már meglévő tetoválását alakítatta át, hogy így fejezze ki gyengéd érzelmeit – döntését pedig nem is kellett megbánnia. Keith Urban csukolóján eredetileg egy latin mondás szerepelt (Omnia vincit amor, vagyis: A szerelem mindent legyőz), de a countryénekes ezt minden bizonnyal túl általánosnak találta, ezért felesége, Nicole Kidman monogramját is belefoglaltatta az új, törzsi stílusú tetkójába.

Kiemelt kép: Getty Images