Ez a trükk a titka Jennifer Lopez mindig csodás frizurájának

Mindössze egy darab hajgumira lesz szükségünk hozzá a sztár fodrásza szerint.

Akik próbálkoztak már a trendi félcopffal, azok tudják, mennyire bosszantó tud lenni, ha ez a frizura néhány óra elteltével meglazul, elmozdul, oldalra kezd lógni és szétesik. Most azonban fény derül a titokra, amelynek hála Jennifer Lopez – aki különös igényeket támaszt a párjai elé – egyik kedvenc hajstílusa mindig tartós, hihetetlenül dús hatást kelt és pompásan mutat a nap végén is. 

JLo ezt a fajta frizurát annyira kedveli, hogy nem ritkán a vörös szőnyegen is beveti.

Fodrásza, Chris Appleton a TikTok-on osztotta meg a nagyvilággal, pontosan milyen fogásoknak köszönhetően lesz mindig ugyanolyan dús, magas és tartós ez a csodálatos lófarok. Nézzük, mit kell tennünk a tökéletes félcopf érdekében! 

Gyors fésülés után a hajunk felső felét rendezzük lófarokba, gumizzuk át többször a stabilitás érdekében, majd húzzuk lejjebb nagyjából egy centivel a szoros gumit! Ezután válasszuk ketté a gumi fölött a tincseket, és az így keletkezett lyukon dugjuk át a lófarkat! Ha ezzel megvagyunk, húzzuk szorosra a félcopfot, és voilá! Kész is a szuper dús, szuper tartós és szuper klassz frizuránk! 

@chrisappletonhair

Try my favorite pony volume hack 👱🏼‍♀️

♬ First Class - Jack Harlow

A copf ezzel a módszerrel nem csak egy egész napot, de akár több órás edzéseket is stabilan átvészel. 

A pofonegyszerű trükköt érdemes kipróbálni, hiszen semmi veszítenivalónk vele – cserébe viszont egy olyan hasznos módszerrel gazdagodhatunk, amelyet bevetve a legrosszabb napokon is Hollywoodhoz méltó hajkoronával parádézhatunk a helyi szupermarket polcai között! További divatos frizuraötletekről pedig itt írtunk.

Kiemelt kép: Getty Images