Megható posztban üzent Bruce Willisnek a felesége: „Te vagy a Sarkcsillagom”

Emma Heming Willis egy régi, megható videót osztott meg a súlyos beteg színészről.

A színész felesége, Emma Heming Willis az Instagramon osztott meg egy kedves, régebben készült klipet a Drágán add az életed! 67 éves főszereplőjéről, amint az a Temptations-szel együtt elénekli a  Under the Boardwalk című számot a Drifterstől.

„A mottóm az, hogy ne hagyd, hogy a félelem megállítson. Miért? Mert a félelem állandóan megállít 😂🙈 Ami egy újabb ok, amiért beleszerettem a férjembe: a félelem soha nem állította meg őt. Úgy értem, milyen magas szintű önbizalom kell ahhoz, hogy valaki a The Temptations-szel énekeljen duettet? ” – írta a 43 éves Emma a videóhoz.

„Mondhattok, amit akartok (és az emberek mondtak is mindenfélét), de ezt a srácot mindig is a szenvedélye vezette, és soha nem hagyta, hogy a rosszakarók megállítsák őt bármiben – tette hozzá. – És emiatt annyi tiszteletet, szeretetet és csodálatot érzek iránta. Élvezzétek ezt a kis dalocskát, ami megmelengeti a szívemet ❤️.”

Bruce családja is hamar megjelent a kommenetelők között, legidősebb lánya, Rumer Willis egy azt írta: „Papa!!!”

A posztolt dalt alább nézhetjük meg:

Emma a videót az Instagram sztorijában is megosztotta, és azt írta az immár 13 éve férjéről (akivel két közös lánya, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn született), hogy „Ő az én Sarkcsillagom.”

„Annyira szeretem őt, hogy az már fáj” – írta a modell, színésznő és kétgyermekes anyuka egy következő sztoriban, amelyben egy fotó látható, amelyen Bruce arcára nyom egy puszit, miközben a szabadban pózolnak.

Screenshot: Instagram/@Emma Heming Willis

Ahogy mi is megírtuk, márciusban a Willis család a közösségi médiában hozta nyilvánosságra, hogy Bruce visszavonul színészi karrierjétől, miután afáziát diagnosztizáltak nála.

„Mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek eredményeképpen és nagy megfontoltsággal Bruce visszavonul a karriertől, ami oly sokat jelentett számára” – írták akkor egy közös posztban, amit az egész család aláírt: Emma Heming Willis, a jelenlegi felesége és két lányuk, Mabel és Evelyn; valamint Demi Moore, a volt felesége és három lányuk, Rumer, Scout és Tallulah.

„Ahogy Bruce mindig mondja: »Éld meg«, és együtt tervezzük, hogy pontosan ezt tesszük” – zárult a megható poszt.

Emma és Bruce már 13 éve házasok, itt éppen a US Open döntőjén láthatóak együtt 2009-ben (Fotó: Clive Brunskill/Getty Images)

A The Bumpnak adott, múlt hónapban megjelent interjújában Emma őszintén beszélt arról, hogy milyen küzdelmes időt szakítani magára, mivel folyamatosan a családja igényeit helyezi előtérbe.

„Minden nap küzdök azzal, hogy időt szakítsak az öngondoskodásra. A családom szükségleteit a sajátom fölé helyezem, ami, mint rájöttem, nem tesz engem semmiféle hőssé – magyarázta. – Ez a sok másokról való gondoskodás a mentális egészségemre és az általános egészségemre is kihatott, és ez senkinek sem vált javára a családomban. Valaki nemrég azt mondta nekem, hogy ha túlságosan törődsz valakivel, akkor a végén magadat fogod elhanyagolni. Ez megmaradt bennem, és nagyon megragadott – folytatta Emma. – Nem gondoskodom tökéletesen magamról, de tudom, hogy vannak olyan alapvető szükségleteim, amelyek elengedhetetlenek, mint amilyen mindenekelőtt a testmozgás. Szerintem fontos, hogy megtaláljuk azt az egy dolgot, amitől jól érezzük magunkat, és ebből építkezzünk” – tette hozzá.

Kiemelt kép: Getty Images