Így jöhetünk rá, ha randipartnerünknek van már valakije

Egy lány megfogadta a TikTokon látott módszert – és bejött.

Mindannyiunk rémálma, hogy egyszer csak kiderül: szerelmünk nem őszinte hozzánk, és valójában megcsal bennünket. Hasonlóan rossz az is, ha arra jövünk rá, újdonsült barátunknak van már egy párkapcsolata, amit elhallgatott előttünk, vagyis mi vagyunk azok, akikkel megcsalnak valaki mást… Nem azt mondjuk, hogy ez gyakori jelenség volna, mindenesetre érdemes megfogadni a TikTokon terjedő trükköt, ami – a posztolók szerint – megbízhatóan lebuktatja a hűtleneket, de természetesen meg is nyugtathatja a féltékeny barátnőket is.

Ez nem más, minthogy amikor a kiszemelt otthonában járunk, akkor menjünk el a mosdóba, és vegyük kicsit jobban szemügyre az ott található dolgokat. Pontosan ezt tette Suey Lee is, aki videót is készített az esetről, amely már több mint 650 ezres megtekintésnél jár. Sajnos úgy tűnik, hogy ő nem tartozott a szerencsések közé, és a srácnak, akivel randizott, már volt egy kapcsolata.

@suheylee

I left after this and I’m literally blocking him but 😅

♬ original sound - Suhey Lee

De vegyük sora, hogy mit talált! Először is egy  Head&Shoulders férfiaknak való 2 in 1 sampont, ami nem is lett volna annyira gyanús, ha nem áll mellette egy Pantene Pro-V terméket is, amelyek mellett egy vaníliás testradír is állt. A következő gyanús tárgy a tusolóban rejtőzött: a férfi borotva mellett ugyanis volt egy másik is, méghozzá rózsaszín, láthatóan „női” darab. 

(Screenshot: @suheylee/video / tiktok.com)

A végső állomás a toalett volt, ahol egy levendulás légfrissítő díszelgett. Ezt Suey meg is dícsérte a férfinak, mondván, milyen kellemes illatú, de az – elvileg egyedül élő – barát azt sem tudta, hogy miről beszél. Adódott a kérdés, hogy akkor ki helyezte be az illatosítót a helyiségbe?

A kommentelők szerint Suey – aki ezek után megszakította a kapcsolatot – helyesen cselekedett, amikor kiadta az útját a férfinak, aki azt állította, hogy csak a másik városban élő lánytestvére felejtett nála pár dolgot a legutóbbi látogatása után. A kommentelők többsége azonban nem hitt neki; mint mondták, lány létükre soha nem hagynának fiútestvéreik lakásában olyan intim dolgot, mint amilyen a borotva, pláne nem látható helyen. Meglepetésre a két samponmárka is beszállt a véleménycserébe, és ők is a lány pártját fogták. (A Head & Shoulders vicces kedvű közösségi média menedzsere azt írta: „Nem a 2 az 1-ben itt az intő jel”, mire a Pantene-é: „Vigyél bennünket magaddal”.)

(Screenshot: @suheylee/video / tiktok.com)

Mindenesetre nem árt óvatosnak lenni egy kapcsolatban (főleg az elején), nehogy idejekorán összetörjön a szívünk – vagy ez már indokolatlan féltékenység és paranoia lenne? Azt mindenki döntse el saját maga.

Ha van egy hasonló történeted, vagy véleményed az esetről, írd meg nekünk a noklapja@centralmediacsoport.hu e-mail címre.

Kiemelt kép: Getty Images