Tüneményes kis egyéves – Megjelent Lilibet Diana Mountbatten-Windsor szülinapi portréja

Lilibet gyönyörű, vörös loknikat örökölt édesapjától.

Szülinapján, szombaton hosszú írásban foglalkoztunk Harry és Meghan szülinapos kislányával, ma virradóra pedig megérkezett a kis Lilibet hivatalos, születésnapi portréja is. 

A Mountbatten-Windsor család a napokban az Egyesült Királyságba utazott, hogy ők is jelen legyenek a hetven éve uralkodó II. Erzsébet több napon át tartó platinajubileumi ünnepségén. Harryék a Frogmore Cottage-ben laknak a látogatásuk alatt, amely nagyon közel található a Windsor-kastélyhoz, a királynő jelenlegi otthonához. Meghan és Harry az átmeneti lakhelyükön ünnepelték Lilibet első születésnapját, és a hivatalos fotó is itt készült a kis szülinaposról – melyen Lilibet púderkék kisruhában és masnival a hajában mosolyog teljesen elragadóan. A képet elnézve nehéz lenne megmondani, melyik szülőre hasonlít jobban. 

A portrét az elismert fényképész, Misan Harriman készítette (Vilmosék gyermekeit pedig lelkes amatőr fotós lévén édesanyjuk, Katalin cambridge-i hercegné szokta fotózni).

Lilibet a kaliforniai Santa Barbara Cottage Hospitalban született 2021. június 4-én, szüleivel és hároméves bátyjával, Archie Mountbatten-Windsorral Montecitóban él, ahol gyakran játszik együtt más hírességek gyerekeivel, például a The Late Late Show szintén brit származású műsorvezetője, James Corden három gyerekével, Carey-vel, Maxszel és Charlotte-tal. Az egyéves kislány jelenleg nyolcadik a trónöröklési sorrendben – a bátyja, az apja, György herceg, Lajos herceg, Sarolta hercegnő, Vilmos herceg és Károly herceg után.

Kiemelt kép: Henrik sussexi herceg és Megán sussexi hercegné a Szent Pál-székesegyház előtt 2022. június 3-án, Londonban – Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images