A pletykákkal ellentétben mégsem békültek ki volt feleségével, Lisa Bonet színésznővel.

Jason Momoa és a nála 12 évvel idősebb Lisa Bonet 2007-ben házasodtak össze, házasságukból pedig két gyerekük is született, a most 14 éves Lola Iolani és a 13 éves Nakoa-Wolf. Az Aquaman sztárja legendásan jó kapcsolatot ápol Bonet ex-férjével, Lenny Kravitz énekes-dalszerzővel és mostohalányával, Zoë Kravitz színésznővel is. Hollywood egyik legirigyeltebb nagycsaládos sztárpárjaként tekintett rájuk a világ, így senki sem számított arra, hogy közel 16 év együttlét után külön utakon folytatják majd, amelyet Momoa és Bonet hivatalosan idén januárban jelentettek be a közösségi oldalaikon.

Jason Momoa, Lisa Bonet, Lenny Kravitz és Zoe Kravitz az Entertainment Weekly partiján 2010. február 25-én, Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó: Alexandra Wyman/WireImage)

Két hónappal a bejelentés után Bonet-t nem egyszer kapták lencsevégre jegygyűrűvel az ujján, és bár egyikőjük sem erősítette meg a hírt, könnyen szárnyra kaptak a pletykák, melyek szerint a sztárpár újra egymásra talált. Momoát közben a Trónok Harcából is ismert Emilia Clarke színésznővel is hírbe hozták. Néhány bennfentes azonban nemrég elárulta a People magazinnak, hogy a Dűne című hollywoodi sci-fi sztárja és Bonet továbbra is irigylésre méltó kapcsolatot ápolnak egymással, de jó ideje tényleg külön utakon járnak gyermekeiket pedig a legnagyobb szeretetben és tiszteletben, immáron barátokként nevelik tovább. Az informátor szerint pedig Momoa újra boldog, hiszen nem más csavarta el a fejét, mint a 32 éves mexikói énekesnő, Eiza Gonzalez. Múlt hónapban a színészt Los Angelesben is látták González új filmjének premierjén, bár a vörös szőnyegen még nem mutatkoztak egymással hivatalosan.

Eiza González énekes-színésznő a Nagyon Ralph (Very Ralph) című HBO-dokumentumfilm premierjén a Paley Center for Media-ban 2019. november 11-én a kaliforniai Beverly Hillsben. (Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images)

„Randiznak és sokat törődnek egymással, bár mindketten nagyon elfoglaltak. Egyelőre nincs szó semmi komolyról, csak ismerkednek, és jól érzik magukat egymás társaságában”

– derül ki a beszámolóból.

Momoa a szakítás ellenére továbbra is támogatja mostohalányát, legutóbb a legújabb Batman című film premierjére is elkísérte a Macskanő szerepét játszó színésznőt. Ahogyan mondani szokás, szakítani is tudni kell, és nagyon úgy tűnik, hogy Jason Momoa és Lisa Bonet ebben is példát állítottak a világ elé.  

Kiemelt kép: Getty Images