Sütő Enikő egykori topmodell huszonnégy éve kezdett el ezotériával foglalkozni. Mindez a születési horoszkópja alapján elkerülhetetlen volt, mert sorsfeladata többek között a spiritualitás útján járás. Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2022/03. lapszámából.

Sütő Enikő képlete alapján elmondható, hogy úgynevezett sztárkarmával született. Azért lett híres, hogy a befolyásával segítségére legyen a beteg gyerekeknek. Mindezt alátámasztja egy másik konstelláció, miszerint életfeladatai közé tartozik a másokon való segítés.

– Egyetértek ezzel a megállapítással, a spiritualitás útját járom. Említhetném például a Bátor Tábort, ahol krónikusdaganatos betegséggel élő gyermekekkel foglalkoztam. Érdekes módon nem én kerestem meg az alapítványt, hanem ők fordultak hozzám. Tíz éven keresztül a Mosoly Alapítvánnyal pedig ugyancsak beteg gyerekeket vittünk Disneylandbe. Akadt köztük, akinek ez volt az utolsó útja. Boldoggá tettük életük utolsó pillanatait azzal, hogy úgy érezhették, a mesék birodalmában járnak.

– Nagy lelkierő kellett ahhoz, hogy ne roppanj össze, amikor ebbe a szívet szorító közegbe kerültél?
– Mindenki ezt kérdezte tőlem, hogy bírom lelkileg. De amikor valamiről úgy érezzük, hogy a miénk, akkor annak a végzéshez kapunk erőt. Természetes volt, hogy ezt a feladatot ellátom: gondoskodtam róluk, ha kellett, táncra perdültünk, ha kérdéseik voltak, válaszoltam, az egészet vittem a hátamon, amit nem éreztem nehéznek. Említhetném a modelliskolámat is, amely azért tudott harminc évig jól működni, mert olyan tartalmat vittem bele, ami a lélek ébredéséről, megsegítéséről szólt.

– A Szaturnusz és a Hold együttállása alapján elmondható, hogy nagyon szerettél volna saját gyermeket, amelyet a sors nem adott meg.
– Tizenegyszer voltam állapotos, ebből két alkalommal méhen kívül, és egyszer pszeudoterhes. Ha drámai megvilágításban a terhességet körbe lehet járni, akkor elmondhatom, hogy nekem minden megvolt. Egyedül a halva születés nem, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az orvosom minden alkalommal leült mellém, amikor sirattam az elvesztett magzatot, és vigasztalt: „Enikő, nem lehet tudni, hogy ez miért alakult így. Talán a sors így akarja megkímélni, hogy később elveszítse a gyermekét.”

– A Szaturnusz helyzetéből arra lehet következtetni, hogy valóban a gondviselés nyúlt közbe, mert testi fogyatékossággal született volna a gyermeked.
– Mindegyik vetélésnél bűntudatot éreztem, mert arra gondoltam, hogy a megmagyarázhatatlan félelmeimmel elzavartam a leszületni készülő lelket. Hiszen sikerült teherbe esni, viszont már kihordani és megszülni nem.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .