Túlvilági látogatók és nagy testvérhoroszkóp a Nők Lapja Ezotéria májusi számában

Hangoló és főszerkesztői levél a Nők Lapja Ezotéria 2022/03. lapszámából.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 13 kép

Kedves Olvasó!

Indigógyerekekkel tizenöt évvel ezelőtt találkoztam először, akkor megkérdőjeleztem a létezésüket. Ennek a fő oka az volt, hogy azért nevezték őket indigónak, mert az aurájukban megjelent ez a szín. Igen ám, de mindannyian úgy születünk, hogy az indigószín is benne van az auránkban, hiszen ez a koronacsakra színe. Én is azt gondoltam, hogy ezek a harcos, aktív gyerekek, akiknek nagy megterhelést jelent például negyvenöt percet csendben végigülni az iskolai órán, nem mások, mint hiperaktív, figyelemhiányos csemeték. Aztán telt-múlt az idő, és egyre több olyan gyermekkel – a szüleivel – hozott össze a sors, ami miatt beláttam, hogy talán ezek a különleges gyerekek mégis „indigók”. Legújabb lapszámunkban az „indigók” mellett a kristály- és szivárványgyerekek titkába is bepillantást nyerhetünk. Sőt, spirituális tanácsokat is adunk a szülőknek, nagyszülőknek, mit kell tenniük azért, hogy ezek a különleges, nagyra hivatott, ám a földi lét útvesztőjében gyakran eltévedő emberkék minél kevésbé sérüljenek. Rengeteg olvasói levelet kaptunk a korábban megjelent, halálközeli élményekkel kapcsolatos írásunkra. Ezért ezt a témát újra tárgyaljuk, és olyan dolgokat árulunk el, amelyekről eddig nem esett szó.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok! Következő lapszámunk július 13-án jelenik meg.