Horoszkóp a Nők Lapja Egészség 2022/5. számából.

Bika

Csont- és ízületi problémák kialakulására van most esély. De az is lehet, hogy nem a saját egészsége, hanem egy szeretett személy betegsége miatt lehet több a teendője. Feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon. Titok juthat a tudomására, amelyet semmiképp ne adjon tovább. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, egy tanulmányi siker elégedetté teheti. 

Ikrek

Érdemes lenne laborvizsgálatot elvégeztetni, hogy még időben elcsíphető legyen egy olyan betegség, amely később nagyobb problémát jelenthet. A kapcsolatait most kellene csatasorba állítania, szüksége lesz rájuk. Felettesénél ebben az időszakban könnyebben elérheti mindazt, amit már egy ideje tervbe vett. 

Rák

Régi egészségügyi probléma jelentkezhet újra. Most lenne tanácsos tisztítókúrába kezdeni, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól és az esetleges túlsúlytól. A házasságokban, régi együttélésekben még a tabutémák is megbeszélhetővé válhatnak. A munkában, megélhetésben szerencsés változásokra kerülhet sor.

Oroszlán

Fontos volna hétvégenként pihenőnapot tartania, különben nem fogja bírni az iramot. Ráadásul hormonális problémák is felmerülhetnek, ezért forduljon orvoshoz. A környezetében több az olyan személy, akik miatt nehezebbnek érezheti az életét. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek – ebbe pedig nem csak a nyaralás tartozhat bele, hanem a munkavállalás is.

Szűz

Lehet, hogy műtéti beavatkozásra kerül sor. A magánorvosi ellátásban hamarabb sorra kerülhet. Az ösztönei most nagyon jól működhetnek, hallgasson rájuk. Olyan változás következhet be – elsősorban a munkájában –, ami miatt szorongóvá válhat. De ne aggódjon, a sors ebben az új helyzetben nem fogja önt magára hagyni.

Mérleg

Szív- és érrendszeri problémák kialakulására van esély. Ha még nincs otthon vérnyomásmérője, akkor eljött a pillanat, hogy beszerezze. Sok az olyan személy a környezetében, akiknek az életében ön fontos szerepet játszik. A szerelmi viszonyokban válságos helyzet jöhet létre, és párjával akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke makacssága teheti nehezebbé a kapcsolatukat.

Skorpió

Fokozottan hízásveszélyes ez a hónap, ezért nagyon oda kell figyelnie a táplálkozásra, különben könnyen felszaladhat néhány kiló, amitől később nagyon nehéz lesz megszabadulni. Társa életében olyan változásra lehet számítani, ami miatt feszültebbé válhat, és szüksége lesz az ön támogatására. Ingatlanügylet vagy rokon miatt bonyolult helyzet jöhet létre.

Nyilas

Egészségi probléma miatt ideje változtatni az életén. Több pénzt adhat ki azért, hogy megszabaduljon egy betegségtől vagy megőrizze a testi épségét. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Kollégái között van, akivel kiáshatja a csatabárdot, és olyan is, akivel megérthetik egymást.

Bak

Lényeges, hogy ne csak akkor igyon, ha szomjas. El kellene kortyolni naponta három liternyi cukormentes folyadékot, ezzel talán még a fejfájása is megszűnhet. Anyagi ügyeinek alakulása miatt hajlamossá válhat a szorongásra. Ebben a hónapban meg kell húzni a nadrágszíjat, mert csak így tud kijönni a pénzéből. Szülőként csemetéjét most rá tudja beszélni arra, amit ön fontosnak tart.

Vízöntő

Megeshet, hogy be kell ülnie a fogorvos székébe. De az is előfordulhat, hogy nem a saját, hanem egy szeretett személy foga miatt kerül sor vizsgálatra vagy beavatkozásra. Ebben a hónapban váratlanul olyan összeg ütheti a markát, amelyért nem kell keményen megdolgoznia. Rokonnal és kollégával szemben legyen az eddiginél lényegesen türelmesebb. 

Halak

Óriási energiával rendelkezik, az immunrendszere is tökéletesen működhet. Ezért elkerülheti önt a betegség. Pénzügyeit illetően is szerencsés időszak következik. Az viszont könnyen előfordulhat, hogy kollégával vagy a munkája során megismert személlyel most nehezebben tud kijönni. Sőt, talán helyettük is dolgoznia kell.

Kos

Hajlamossá válhat a rugalmatlanságra, ami megnehezítheti a hétköznapjait. Szánjon naponta néhány percet nyújtó gyakorlatok végzésére, amelyek ellazítják a feszült izmokat. Pénzügyek terén óvatosságra lenne szükség, mert olyan kiadás is felmerülhet, amely elkerülhető lenne. A házasságokban, együttélésekben a társának a szokásosnál is fontosabb az önnel való kapcsolata.

Kiemelt kép: Getty Images

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja Egészség 2022/5. lapszámában jelent meg. 
A magazint keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitálisan a https://digitalstand.hu/noklapjaegeszseg oldalon.