Testpozitív trend, bőrápolás, kineziológia és sport 40 felett a Nők Lapja Egészség áprilisi számában

Címlapinterjú Zsédával, a rosacea tünetei és megelőzése, testpozitív trend, intimtorna férfiaknak, valamint szívügyek és hormonok kapcsolata – áprilisra is számtalan hasznos és érdekes témával készültünk nektek, tartsatok velünk most is!

A galériára kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 14 kép

Testpozitív trend, bőrápolás, kineziológia és sport 40 felett a Nők Lapja Egészség áprilisi számában

Testpozitív trend, bőrápolás, kineziológia és sport 40 felett a Nők Lapja Egészség áprilisi számában

Fotó megosztása:

Hurrá, tavasz!

Észveszejtő madárdalra ébredünk a kertvárosban, a legcsodálatosabb évszakban, amikor már süt a nap, de a szomszéd még nem nyírja a füvet, amikor minden virág érezhetően csak egy titkos parancsra vár, hogy kipattintsa magát, és a legszebb pompájában parádézzon a kertben. A hosszú és hideg tél bezártsága után üdítő maszk nélkül mélyet szippantani a friss levegőből, bakancsot húzni, és nekivágni az erdőnek.
Mielőtt további szuperlatívuszokat sorolnék a tavaszról, itt kell megemlítenem a hátrányokat is. Például minden érzékeny bőrű és rosaceás tudja, hogy ezekben a hetekben, ha nem keni be már ébredés után a bőrét, akkor nézheti esténként a piros arcát a tükörben és küzdhet a helyreállítással (van megoldás: 50. oldal). Vagy hogy a kirándulás ma nemcsak abból áll, hogy bevetjük magunkat a zöldbe, hanem előtte át kell gondolnunk, van-e már ismétlő oltása a gyereknek, és megfelelően bekentük-e kullancsriasztóval a bokáját (jó, ha elolvassuk előtte: 66. oldal). És akkor még az allergiákról nem is beszéltünk, pedig mostanában zárt térben tüsszögni azt jelenti, hogy azonnal szabadkozunk is: nem, nem vírus, csak allergia (orrdugulás és társai: 40. oldal). Meg persze itt van az is, hogy a szokásos tavaszi nagy „mostaztánténylegsportolok” lendületben melyik izmunkat húzzuk meg, hogyan visszük túlzásba a mozgást pár hónapos kihagyás után (mindent a térdünkről: 30. oldal).

Mindezzel együtt szépséges tavaszt, madárcsicsergést, sok szabadidős programot kívánok!
Akovács Éva, főszerkesztő

Ha a cikkek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol előfizethettek a nyomtatott verzióra. Kövessetek minket a Facebookon is, ahol az aktuális magazin egyes cikkei mellett sok más érdekességre is rábukkanhattok! A Nők Lapja Egészség 2022/4. számát április 13-tól keressétek az újságosoknál!