Az év esküvőjére készül Brooklyn Beckham és jegyese

Az biztos, hogy a pénzt nem sajnálták.

Április 9-én, szombaton Nicola Peltz örökösnő feleségül megy Brooklyn Beckhamhez, a brit popkultúra királyi párjának, David és Victoria Beckhamnek a fiához. A 3 millió font (1,2 milliárd forint) értékű esküvő hatalmas eseménynek ígérkezik, amelyet Peltz családjának a floridai Palm Beachen található kastélyában tartanak, és rengeteg híresség vesz rajta részt. Ezeket lehet tudni a párról és a közelgő nászukról.

A pár 2017-ben ismerkedett meg, de csak két évvel később kezdtek el randizni, majd 2020-ban az ifjú Beckham (aki egyébként fotósként és modellként dolgozik) az Instagramon jelentette be az eljegyzésüket, ezt írva: „Két héttel ezelőtt megkértem a lelki társam kezét, és ő igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon.” Mire Nicola annyit válaszolt: „Alig várom, hogy az életem hátralévő részét melletted tölthessem. A szerelmed a legértékesebb ajándék.”

Hol tartják az esküvőt?

A Peltz család Palm Springsben található kastélya a pletykák szerint 76 millió fontba (99,8 millió dollár, vagyis kb. 35 milliárd forint) kerül, és 44 ezer négyzetmétert tartalmaz közvetlenül a tengerparton.

Kik lesznek a vendégek?

A pletykák szerint Sussex hercege és hercegnéje is jelen lehet, hiszen Beckhamék már többször beszéltek nyilvánosan Harry herceggel és Meghan Markle-lel való barátságukról. A többi megerősített vendég között szerepel Gigi Hadid, Nicole Richie, valamint Gordon Ramsay és felesége, Tana.

Brooklyn testvéreit, a 19 éves Romeót és a 16 éves Cruzt kéri fel tanúnak (azaz best mannek, aminek nincs igazából magyar megfelelője, de nagyjából a koszorúslányokkal egyenértékű ez a szerep, csak a vőlegény oldaláról). Nicola pedig bátyját, Bradet és anyai nagymamáját kérte fel a főbb szerepekre, „nyoszolyólánynak”.

Az viszont szinte biztos, hogy Brooklyn keresztapja, sir Elton John nem megy el az eseményre, írja a Mirror, ugyanis a zenész Kentuckyban lép fel aznap este az újratervezett Yellow Brick Road turnéja keretében, mielőtt Ohio felé veszi az irányt a következő etapra. Elton férje, David Furnish azonban várhatóan ott lesz a lakodalmon. Arról még nem érkezett hír, hogy Brooklyn keresztanyja, Elizabeth Hurley részt tud-e venni rajta.

A ruháról még nincs hír

Peltz Leslie Fremar stylistot bízta meg, aki már dolgozott Demi Moore-ral és Charlize Theronnal is. Rómában meglátogatták a Valentino-szalont, és bár azt még nem árulták el, hogy melyik lesz a ruha, de hogy onnan lesz, az biztos, erősítette meg a divatház tervezője, Pierpaolo Piccioli.

Sokakat meglepett, hogy nem Victoria Beckham (aki sikeres divattervező) fogja a ruhát készíteni, mert az eljegyzéskor erről szóltak a hírek, és az eljegyzés bejelentésekor viselt sárga fodros ruhát is ő tervezte. „Victoria szeretné, ha a ruha a családon belül maradna, és nagyon örül, hogy Nicola beleegyezett – mondta egy forrás a The Sunnak 2020-ban, hozzátéve: – Nicola eredetileg egy Elie Saab haute couture ruhát szeretett volna, amit már korábban is viselt, de most úgy döntött, hogy Victoria tervezi a ruháját.” Azt egyelőre nem tudni, hogy Nicola az esküvő hétvégéjén visel-e majd anyósától származó ruhakölteményt.

David Beckham azért adott egy kis ízelítőt az eseményre szánt öltönyéből, amit az Instagramon osztott meg az édesapja társaságában. „Az esküvői tervek folyamatban vannak, és az apukák mind kicsípték magukat.”

Mi lesz a vagyonnal?

Állítólag az esküvő előtti héten írták alá a házassági szerződést. Bár Beckhamék vagyona 380 millió font (15,2 milliárd Ft), Peltz édesapjának, Nelson Peltz üzletembernek a becslések szerint még nagyobb, mintegy 1,3 milliárd font (450 milliárd Ft) vagyona van. A házassági szerződés az örökösnőt hivatott védeni, ami a legtöbb esküvői ceremónia szokásos része, ahol ennyi pénzről van szó.

Egy forrás a Daily Mailnek elmondta: „Érthető módon Nicola és Brooklyn azt akarja, hogy az egész nap tökéletes legyen, és a részletekre való odafigyelésük egészen elképesztő… A pénz nyilvánvalóan nem számít, de ettől függetlenül azt szeretnék, ha a nap a szerelem ünnepe lenne, nem pedig a gazdagságé.”

A pár egyébként azt már elárulta, hogy zsidó szertartást tartanak. „Furcsa, mert minél több találkozót tartunk az esküvő miatt a szolgáltatókkal, annál valódibbnak érezzük – mondta Beckham a Vogue-nak adott interjújában. – Izgatott vagyok. Kipát fogok viselni”.

Forrás: elle.com; Mirror, Sun, pagesix.com, Daily Mail; Kiemelt kép: Getty Images