Diane Kruger örül, hogy nem 30 évesen szült, mert szerinte neheztelt volna a gyerekére

A színésznő 42 évesen hozta világra első gyermekét, akit akkor vállalt, amikor már 100 százalékban készen állt rá.

A színésznő a Sunday Telegraph-nak mesélt arról, hogy sokáig nem állt készen az anyaságra annak ellenére, hogy vőlegényével, a Walking Dead sorozatból ismert Norman Reedusszal évek óta boldog kapcsolatban él. Diane és Norman 2015-ben ismerte meg egymást a Sky című dráma forgatásán, amiben ők játszották a főszerepeket. A pletykák szerint már a következő évben összejöttek, de hivatalosan csak 2017-ben vállalták fel kapcsolatukat.

Reedus korábban az egykori szupermodell, a most 52 éves Helena Christensen férje volt, akivel egy közös fiuk született. A 22 éves Mingus Lucien Reedus szintén elismert modell, aki Kruger szerint nagyon szereti kistestvérét. Kruger korábban öt évig élt házasságban Guillaume Canet francia színész, forgatókönyvíróval, de nem született közös gyerekük.

Sokáig bizonytalan volt

Helena Christensen tavaly apák napján elismerően beszélt exéről, és a legjobb apának nevezte, egyben megemlítette Diane és Norman kislányát is, aki 2018 novemberében látta meg a napvilágot. Kruger egyébként mindig megdöbbentő őszinteséggel beszélt az anyaság nehézségeiről, és arról, mennyire bizonytalan volt, egyáltalán vállaljon-e gyereket. Ez a nyíltság Hollywoodban igen nagy ritkaságnak számít, az viszont kevésbé, hogy valaki 40 év (sőt, olykor 50) fölött vállaljon gyereket.

„Nagyon örülök, hogy nem 30 évesen vállaltam gyereket. Azt hiszem, nehezteltem volna rá minden olyan dologért, amiről le kellett volna mondanom miatta. Ma már ezt a legnagyobb boldogságban teszem meg” – mondta Kruger, majd így folytatta:

„Minden buliban megfordultam, minden olyan országban jártam, ahova csak el akartam menni. Ezek után 100 százalékig készen álltam arra, hogy a gyerekemre figyelhessek.”

A Trója sztárja lánya születése után azt is elmondta, minden pillanatát élvezte a kisbabás otthonlétnek, és férje is mindenben mellette állt. „Sok mindent ő tanított meg nekem, hiszen neki már van egy nagyobb gyereke, sokkal rutinosabban mozgott a kicsi körül. Ráadásul nagyon nyugodt természetű, amire különösen nagy szükségem volt akkoriban is.”

A karrier a második helyre került

A 45 éves színésznő azt is elárulta, hogy kislányukkal – akinek nem hozták nyilvánosságra a nevét – minden megváltozott. „Ez egy közhely, de annyira igaz: már egészen másképp nézek a munkára.

Imádok dolgozni, sőt, jobban becsülöm, mint valaha, ugyanakkor teljesen más szemszögből nézem.

Már nem fontos, mennyit tesz hozzá a karrieremhez egy film, sokkal inkább azt jut eszembe, hogy mennyire fér bele az időbeosztásomba, vagy megéri-e egyáltalán időt fordítanom rá a gyerek mellett.” Kruger lánya születése óta sokkal kevesebbet dolgozik, és amikor csak teheti, őt is magával viszi, mert mondja, mindig együtt akarnak lenni.

Kiemelt kép: Getty Images