45-50 évesen lettek anyák – Naomi Campbell, Marcia Cross és más hírességek

Marcia Cross 45 évesen szült ikreket, míg Brigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének.

Naomi Campbell

A világhírű modell egy Instagram-bejegyzésben tudatta a világgal, hogy anyuka lett. Naomi május 22-én ünnepli az 51. születésnapját, és nem tudni, hogy természetes úton hordta ki a kisbabáját, béranya hozta világra a csöppséget vagy örökbe fogadta. Tulajdonképpen nem is számít, csak az, hogy a párductestű világsztárnak élete legnagyobb álma teljesült a picivel, hiszen már korábban sem titkolta, mennyire vágyik az anyaságra, de nem szerette volna elsietni. Sőt arról is beszélt, hogy a tudománynak köszönhetően bármikor lehet anyuka, és az örökbefogadástól sem zárkózik el. „Ez az áldott kis csöppség az anyukájának választott, megtisztelő, hogy ez a szelíd kis lélek az életem része lett. Nem tudom szavakkal leírni, micsoda életre szóló kötelék ez veled, angyalkám! Ennél nagyobb szeretet nem létezik” – írta Naomi az említett fotó alá, amin a virágos kisruha azt sejteti, hogy az apró talpakhoz egy kislány tartozik.

Naomi ezzel a képpel tudatta a világgal, hogy édesanya lett (Fotó: Instagram)

Brigitte Nielsen

Talán Brigitte terhessége lepte meg leginkább a nagyvilágot, hiszen bőven ötven felett járt, amikor 54 évesen megszülte ötödik gyermekét. Sylvester Stallone exe (abból a kapcsolatból nem született gyerek) négy fiú után, 2018 júniusában adott életet kislányának, Fridának, akinek az édesapja a nála 15 évvel fiatalabb olasz producer, Mattia Dessì. A még mindig remek formában lévő színésznő-modell elárulta, hogy párjával évekig próbálkoztak a babával, és csodaként élik meg, hogy sikerült nekik. „Hosszú volt az út idáig, de megérte” – mondta a büszke anyuka.

Brigitte Nielsen kislányával, Fridával idén húsvétkor (Fotó: Instagram)

Halle Berry

A színésznő képeit elnézve, akár tíz évet is simán letagadhatna. Halle mindig figyelt az alakjára, és még akkor is rendszeresen sportolt, amikor 47 évesen életet adott második gyerekének, Maceo Robert Martineznek 2013 őszén. Nagylánya, Nahla Ariela Aubry akkor már öt éves volt, akinek a híres modell, Gabriel Aubry az apukája. A színésznő saját bevallása szerint nagyon meglepődött a pozitív terhességi teszt láttán, mivel úgy gondolta, ennyi idősen már belépett a klimaxba. Sajnos azóta Halle és fia apja, Olivier Martinez már elváltak, amihez a barátok szerint az vezetett, hogy rengeteget veszekedtek, és egyikük sem volt nyitott a kompromisszumra.

Halle Berry csak ritkán posztol kisfiáról közösségi oldalán (Fotó:Instagram)

Janet Jackson

A szupersztár először bejelentette visszatérést, majd 2017 januárjában, 50 évesen megszülte első gyerekét. Eissát csak öt hónapos korában mutatta meg a rajongóknak, férjével, Wissam Al Manával a széltől is óvták a kicsit. Korábban annyi kiszivárgott, hogy minden rendben zajlott a szülésnél, de semmi mást nem voltak hajlandóak elárulni a lapoknak. Végül ez a kapcsolat sem tartott sokáig, de Janet úgy érzi, teljes életet él kisfiával, és semmi nem hiányzik az életéből.

Janet Jackson itt mutatta meg először a gyerekét (Fotó: Instagram)

Eva Longoria Baston

A Született feleségek Gaby-ja két váláson is túl volt, amikor megismerte mostani férjét, Jose Antonio Bastont, akivel töretlen a szerelmük – 2015-ben jelentették be eljegyzésüket. Eva két év múlva, 2017. decemberében, 44 évesen adott életet első gyerekének. Az első fotót még a szülőszobából posztolta, ahogyan az újszülött a mellkasán pihen, Eva nyakában pedig ott díszeleg egy medál, amin a „Santiago” név olvasható. Férjének korábbi házasságából már van három gyereke, akiket állítólag a színésznő is nagyon megszeretett. Santiago Enrique Baston szupercuki kisfiú, a színésznő pedig egy lépést sem tesz nélküle, és Instagram-képei is jól tükrözik végtelen boldogságát.

Eva egy lépést sem tesz kisfia nélkül-itt éppen repülőn ülnek (Fotó: Instagram)

Marcia Cross

Egy másik Született feleség is viszonylag későn lett édesanya, Marcia 45 évesen, 2007 februárjában hozta világra ikreit, Edent és Savannah-át. A növekvő pocakját a sorozatba is beleírták, így szerencsére nem kellett takargatnia bő ruhákkal. A színésznő már rég lemondott az anyaságról, amikor kiderült, hogy férjével, Tom Mahoney-vel szülők lesznek. Az azóta már kiskamasz lányok sokszor csinálnak közös programot édesanyjukkal, aki korábban elismerte, hogy túlságosan aggódó anya, de fokozatosan igyekszik lazább szülővé válni.

Marcia Cross férjével és az újszülött ikrekkel (Fotó:Pinterest)

Kiemelt kép: Getty Images