A színésznő számára varázslatos élmény volt a szülés.

A Wonder Woman címszereplője – akinek férjével, Jaron Varsanóval három közös gyermeke van: a 10 éves Alma, a 4 éves Maya és a fél éves Daniella – az InStyle amerikai kiadásának legújabb címlapsztorijában arról beszélt, hogyan egyensúlyoz az anyaság és a karrierje között.

Gadot úgy jellemezte, hogy háromgyermekes anyának lenni „nem vicc”, ellenben „rengeteg munka”, de ha szülésről van szó, nem bánná, ha rendszeres programjává válna.

„Imádok szülni. Minden héten megtenném, ha lehetne. Annyira varázslatos.”

– nyilatkozta a 36 éves színésznő. „Igazság szerint mindig epidurális érzéstelenítést kaptam, így nem volt olyan fájdalmas. De az a pillanat, amikor érzed, hogy életet teremtesz, hihetetlen.”

A Halál a Níluson színésznője elmondta, hogy a gyermekvállalás legnehezebb része maga a terhesség, amitől folyamatosan hányingere volt, és nem érezte magát elemében, de anyaként ez teljesen máshogy éli meg, a két szerepét össze tudja egyeztetni.

„Amikor a forgatáson vagy, olyan vagy, mint egy papírsárkány: magasan tudsz repülni fenn a levegőben. Aztán hazamész, hogy anyaként végezd a fő műszakodat” – mondta.
Gadot számára nem újdonság mindez, hiszen már a Wonder Woman forgatását is várandósan csinálta végig, a Különösen veszélyes bűnözők premierjén (ezeken egyébként előszeretettel visel lapos cipőt) pedig mindössze öt hónappal a harmadik gyermeke születése után vett részt.
Bár a forgatásokon magasan repül, az izraeli származású színésznő még 2020-ban a USA Todaynek úgy nyilatkozott, hogy anyaként az a fő célja, hogy a gyerekei földön járjanak, és ne érezzék úgy, hogy bármihez is alanyi joguk van.

Sokan kritizálták 

Gal Gadot – aki egyébként szereti a közösségi oldalait társadalmilag fontos ügyekre használni – a koronavírus-járvány elején a közvélemény kritikája miatt került a földre, miután sokan bírálták, amiért számtalan híres arccal együtt előadta John Lennon Imagine című dalát annak érdekében, hogy világszerte növeljék az emeberek kitartását a karanténidőszak közepette. A kritikusok szerint a videó ízléstelen volt, amiért Hollywood elitje inkább énekel, ahelyett, hogy valódi, határozott lépéseket tenne a koronavírus által érintettek megsegítésére.

Gal az interjúban elmondta, hogy már bánja, hogy olyan elhamarkodottan készítette el a videót, de őt csak a jó szándék vezette. „Nem volt megfelelő az időzítés, és nem volt megfelelő a dolog. Ízléstelen volt. A szándékaim tiszták voltak, de néha célt téveszt az ember.”

Forrás: Usa Today, InStyle Kiemelt kép: Getty Images