Paul Rudd felesége Keanu Reeves-t választotta volna a legszexibb férfinak

A színész egyáltalán nem sértődött meg, sőt teljesen egyetért vele. 

„Én inkább Keanu-ra tettem volna a voksomat” – idézte fel nevetve felesége, Julie Yaeger szavait Paul, akit a People magazin 2021 legvonzóbb pasijának kiáltott ki, így a hagyományoknak megfelelően címlapon köszöntette az olvasókat, majd hozzátette, hogy teljesen egyetért vele.

Paul Rudd feleségével, Julie Yaegerrel (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images)

Az 52 éves színész az Extrának nyilatkozott a Szellemirtók – Az örökség (Ghostbusters: Afterlife) című film New York-i premierjén, amiben Paul mellett a régi szereplők, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson is megjelentek. Sajnos Harold Ramis, aki korábban Dr. Egon Spenglert alakította, 2014-ben elhunyt. Paul a három színésszel való forgatást szürreálisnak nevezte, majd sietve hozzátette: „Rendkívül izgalmas volt és igazi megtiszteltetésnek tartom.”

A People magazin már 1985 óta minden évben kiosztja a legszexibb élő férfinak járó címet, amit a legelső évben Mel Gibson kapott. Rudd kitért arra is, hogy nagyon örült a People elismerésének: „Amikor kiderült a hír, a feleségem némi kuncogás után azt mondta, hogy jól döntöttek, és hogy ez nagyon kedves tőlük. Valószínűleg nem mondott igazat, de mit is mondhatott volna?”– emlékezett vissza, miközben ő is jót nevetett az egészen.

Keanu soha nem kapott koronát

Egyébként Rudd és Keanu Reeves (57) korábban az Anyone Can Quantum című 2016-os rövidfilmen dolgoztak együtt, amelyben Rudd Stephen Hawkinggal szállt szembe egy sakkjátszmában, kollégája pedig narrátorként vett részt a filmben.

Bár Reeves-t soha nem koronázták meg legszexisebb férfiként, 1994-ben a People három éllovast választott, amiben Reeves is szerepelt Hugh Grant és Jim Carrey mellett.

People’s Sexiest Man Alive 2015: 30 Years of Sexy című műsorban Jess Cagle, a People korábbi szerkesztője elárulta, hogy Reeves biztosan nyert volna, ha a magazin abban az évben is győztest választ.

Jennifer Aniston is nagy rajongója

Rudd, akinek két gyermeke van Yaegerrel – Jack (17) és Darby (12) – azt mondta megválasztás után, hogy őt és feleségét is meglepte az eredmény, és szerinte sok olyan sztár van, aki jobban megérdemelte volna a díjat. Annak ellenére így tartja, hogy számos híresség gratulált neki, többek közt Jennifer Aniston, akinek volt férje, Brad Pitt kétszer is nyert korábban. „Nagyon boldog vagyok. Mindig is tudtuk, de Paul Rudd most már hivatalosan is a @people legszexisebb pasija!” – írta, és megosztotta a People videóját Rudd fotózásáról, majd egy közös képet az 1998-as Vágyaim netovábbja (The Object of My Affection) című közös romantikus vígjátékukból. „Nem öregszel, ami furcsa – írta a kép mellé – De még mindig szeretünk.”

Ruddot érezhetően nem igazán izgatja a dolog, mert mind mondja, mindennél fontosabb neki a családja, és az otthon harmóniája. „Ha magamra gondolok, akkor elsősorban férj és apa vagyok. Ha nem dolgozom, akkor a családommal töltöm az időmet. Ez az, amit a legjobban szeretek.”

Kiemelt kép: Getty Images