A Mérleg jegyében születettek számára a legfontosabb a harmonikus párkapcsolat létrehozása. Ez jellemző Bánsági Ildikóra is, aki túl a hetedik X-en sem mondott le róla. Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2021/6. számából.

Bánsági Ildikóval hét évvel ezelőtt találkoztunk, amikor a születési képletét vallattuk arról, hogy mire számíthat a párkapcsolat terén. Akkor erős volt a hite abban, hogy megtalálja a lelki társát.

– A találkozásunkat követő hét évben sem történt a magánéletemben változás. Továbbra is keresem a lelki társamat. Vágyom egy olyan kapcsolatra, amelyben jókat beszélgethetek, egészségeset vitatkozhatok, és a közös csöndet a meghittség jellemezné.

– Nem gondolsz arra, hogy ennyi idős korban ennek a megvalósulására kevés az esély?
– Ha ez felmerül bennem, akkor mindjárt eszembe jut, hogy 26 éves koromban hallottam a rádióban egy műsort, amelyben egy 81 éves francia írónővel beszélgettek, aki épp élete legnagyobb szerelmét élte át egy nála tíz évvel fiatalabb férfival. Megdöbbentem, hogy ilyen idős korban is fontos lehet a párkapcsolat, és ebben az életkorban is lehet szerelmesnek lenni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .