Fókuszban az előző és jövendő életek a Nők Lapja Ezotéria novemberi számában

Déjà vu, reinkarnáció, karma, dharma, szamszára - a Nők Lapja Ezotéria 2021/6. számának hangolója.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Fókuszban az előző és jövendő életek a Nők Lapja Ezotéria novemberi számában

Fókuszban az előző és jövendő életek a Nők Lapja Ezotéria novemberi számában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

Útkereszteződéshez érkeztem, és déjà vu érzésem lett. Nem engedtem, hogy ez az érzés megszűnjön, elkezdtem gondolkodni rajta, és beugrott egy kép: mintha ebben a kereszteződésében már jártam volna – noha akkor voltam ott először –, és ha átmegyek a zöldön, jön egy autó, ami elüt. Miután a lámpa zöldre váltott, nem léptem le a járdáról, vártam, és valóban jött egy autó, ami így nem ütött el. Vagyis ha képesek vagyunk tudatosítani a pillanatot, szinte képszerűen látni magunkban az érzést, akkor befolyásolhatjuk a sorsunkat. Hiszen amit átélünk déjà vu-ben, az a lehetséges jövőnek a képe, amit sikerült befolyásolnom azzal, hogy meg tudtam kapaszkodni ebben a megváltozott tudatállapotban. Képes voltam elgondolkodni rajta, és elkerültem a balesetet, vagyis a sorsom így új fordulatot vett. Vannak, akik a déjà vu-t azzal is magyarázzák, hogy az ember az életét nem egyszer éli, hanem mindaddig újra és újra kell születnie, amíg a benne rejlő tanulságot meg nem érti. Minél több déjà vu érzése van valakinek, annál biztosabb lehet abban, hogy a sorsfeladatát még nem tudta teljesíteni, ezért kell ismét megszületnie.
Legújabb lapszámunkban bepillantást engedünk az előző és az eljövendő életekbe. Nemcsak a déjà vu-ről, hanem az irányított reinkarnációról, a karmáról, a dharmáról, a szamszáráról, az asztrálvilág útvesztőiről, a jövő emlékeiről is fellebbentjük a titokzatosság fátylát.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2022. január 12-én jelenik meg.