Kiderült, mikor láthatják a magyar nézők a Szex és New York folytatását!

Már nem kell sokáig várni, és Carrie Bradshow-ék kalandjai folytatódnak!

A MAX Original sorozat, az És egyszer csak (And Just Like That) december 9-én, dupla epizóddal indul az HBO GO-n, majd ezt követően hetente érkeznek a friss epizódok. A premier bejelentés kapcsán megérkezett az első előzetes Carrie, Miranda és Charlotte következő kalandjához. Samantha, amint azt már egy ideje tudni lehetett, nem fog felbukkanni a folytatásban.

Az HBO Max saját gyártású (Max Original) sorozata, a Michael Patrick King executive produceri felügyelete alatt készülő És egyszer csak az átütő sikerű HBO-sorozat, a Szex és New York új fejezete. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveik életének és baráti viszonyainak bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik életének és baráti viszonyainak még bonyolultabb valóságáig.

A sorozatot jelenleg New Yorkban forgatják a korábban bejelentett szereplők – többek között Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler – részvételével.

Forrás: HBO, kiemelt kép: HBO