Az a bizonyos manhattani apartman, amelyben a fürdőszobának két ajtaja is van.

Szex és New York-rajongók, figyelem! Carrie Bradshaw manhattani lakását, amelyben a legszebb szingli éveit töltötte, bárki kibérelheti. A hír hallatán mi is azon kezdtük el törni a fejünket, vajon hogyan tudnánk kijutni most azonnal New Yorkba, de még mielőtt a bárki vad repjegykeresésbe kezdene, jöjjön néhány igencsak fontos részlet az apartmanbérléssel kapcsolatban. Igaz, hogy Carrie lakását az Airbnb-n keresztül lehet kibérelni, az érdeklődök közül azonban csak az hajthatja álomra a fejét a Szex és New York című sorozat egyik fő helyszínén, a Perry Street 66. szám alatt, akit kisorsolnak – a nem mindennapi lehetőségnek ugyanis egyértelműen a sorozat folytatásának, az És egyszer csak...-nak a promotálása a célja.

<div class="airbnb-embed-frame" data-id="51955893" data-view="home" style="width:450px;height:300px;margin:auto"><a href="https://www.airbnb.co.uk/rooms/51955893?guests=1&amp;adults=1&amp;s=66&amp;source=embed_widget">View on Airbnb</a><a href="https://www.airbnb.co.uk/rooms/51955893?guests=1&amp;adults=1&amp;s=66&amp;source=embed_widget" rel="nofollow">A Night in Carrie Bradshaw’s New York Apartment</a><script async="" src="https://www.airbnb.co.uk/embeddable/airbnb_jssdk"></script></div>

A rajongók november 8-tól jelezhetik az igényüket, hogy november 12-én vagy november 13-án szeretnének egy éjszakára megszállni a lakásban, a szerencsés kiválasztottaknak pedig mindössze 23 dollárt kell fizetniük bérleti díjként. A jelképes összeg szimbolikus jelentéssel is bír, hiszen Carrie-t 23 éve ismerte meg a világ.

A nyerteseket Sarah Jessica Parker fogja virtuálisan köszönteni, Cosmopolitan koktéllal koccinthatnak,

és lehetőséget kapnak arra is, hogy kedvükre öltözködjenek Carrie legendás gardróbjából, amelyet ez alkalomból SJP divatmárkájának cipőivel töltenek meg.

Bár a New Yorkba való eljutást és a hazautazást magunknak kellene állnunk, komolyan elgondolkodtunk azon, hogy próbára tesszük a szerencsénket ITT.

De ha nem nyernénk, akkor sem kell elkeserednünk, a jól ismert lakást az És egyszer csak...-ban is viszont fogjuk látni – Sarah Jessica Parker legalábbis erre utalt egy Vanity Fair-interjúban. A sorozat várhatóan a következő hónapban kerül be az HBO Max kínálatába.

Kiemelt kép: Getty Images