Hufnágel Gabriella interjúja a Nők Lapja Szépség 2021/2. számából.

A színésznővel beszélgettünk levenduláról, rózsavizes esszenciáról, házi hajpakolásról, szóba került színpadi önismeret, Jack Sparrow és házi wellness. Azt is elárulta, szerinte a boldogság tesz igazán széppé.

– Mit teszel azért, hogy megőrizd a fiatalságodat?
– Amióta megismertem a természetgyógyász férjemet, olyan személyre szabott, hidegen sajtolt olajkeverékekkel kezdem a napot, amire éppen szüksége van a bőrömnek, a hajamnak, az idegrendszeremnek. De azt veszem észre, hogy az olajkúra nemcsak az egészségemet támogatja, hanem a fiatalságomat is konzerválja. Emellett mozgok – a pandémia alatt fedeztem fel a biciklizés szépségeit, nyújtógyakorlatokat végzek –, egészségesen étkezem, de semmit nem csinálok elvakultan. Szeretem tartani az arany középutat.

– Milyen bőrápolási praktikáid vannak?
– A bőrömet is gyakran olajokkal, esszenciákkal kezelem, de szerintem az arcbőr ápolása belülről kezdődik. Fontos, hogy bekerüljenek azok a vitaminok és ásványi anyagok a szervezetünkbe, amelyek idősebb korban is támogatják a bőr kötőszöveteinek rugalmasságát. Színésznőként az arcommal is dolgozom, amit igénybe vesz a mindennapos smink, így azokat a termékeket keresem, amelyek kevésbé roncsolják a bőrömet. Levendulás vagy rózsavizes lemosókrémmel szoktam az arcomat ápolni. Ez egyben nyugtató illatterápia is. Levendulát szeretek párologtatni, és van illatpárnánk is, ami segít hamarabb elaludni. Másik kedvencem a citromillatú kubeba. Az öltözőmben mindig azt párologtatom, így amikor a kollégáim elmennek az ajtó előtt, mindig beszagolnak, és örömmel konstatálják: na, megjött a Gubás.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .